Καμπάνες σε επτά υποστατικά για μη τήρηση των διαταγμάτων-Στα ύψη και οι καταγγελίες πολιτών

Στα ύψη βρίσκονταν και πάλι οι καταγγελίες της Αστυνομίας, όσον αφορά στην τήρηση των διαταγμάτων της Κυβέρνησης για την αναχαίτιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο συνολικός αριθμός των καταγγελιών ανέρχεται στους 118, εκ των οποίων οι 111 αφορούσαν πολίτες.

Συγκεκριμένα, από τις 6:00 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 6:00 το πρωί της Πέμπτης, η Αστυνομία πραγματοποίησε 11,175 ελέγχους και κατήγγειλε επτά υποστατικά, και 111 πολίτες. Τα τέσσερα υποστατικά βρίσκονται στην Πάφο, ενώ καταγγέλθηκαν και υποστατικά σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα. Τα εξώδικα που εξέδωσε η Αστυνομία κυμαίνονται από 500 έως 1,500 ευρώ.

Στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2,100 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 29 πολίτες, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν οι περισσότεροι έλεγχοι, με τον αριθμό να ανέρχεται στους 4,269 και έκοψε πρώτη το νήμα των καταγγελιών πολιτών, με 40 και στην Πάφο, πραγματοποιήθηκαν 832 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 16 πολίτες.

Στη Λάρνακα οι καταγγελίες πολιτών ανήλθαν στις 12, στο σύνολο 1,108 ελέγχων, στην ελεύθερη Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 9 πολίτες στο σύνολο 1,520 ελέγχων, ενώ από τους 717 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή της Μόρφου, δεν προέκυψε καμία καταγγελία.

Εξάλλου, προέκυψαν πέντε καταγγελίες από τους 553 ελέγχους της Τροχαίας Αρχηγείου, ενώ από τους 11 και 65 ελέγχους που πραγματοποίησαν ΜΜΑΔ και Λιμενική αντίστοιχα δεν προέκυψε κάποια καταγγελία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Φωτιά σε οικία στο Στρόβολο-Στο νοσοκομείο ηλικιωμένος
Φωτιά σε εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία στη Λευκωσία-Διασώθηκαν δύο πρόσωπα
Εξηγεί γιατί ανέστειλε τις ποινικές διώξεις σε αθλητικούς παράγοντες η Νομική Υπηρεσία
Καταζητείται η 35χρονη Αλεξία Αλεξάνδρου (pic)
Καταγγελία για σφαγή βοδιού στο κέντρο του χωριού Δρύμου
Έργα στον υπεραστικό δρόμο Λευκωσίας-Τροόδους και ρυθμίσεις τροχαίας
Σπάει τη σιωπή της η οικογένεια του Αντρέα για το ορφανό θανατηφόρο-Διαψεύδει Αστυνομία, ζητά επανεξέταση της υπόθεσης
ΒΙΝΤΕΟ: Το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίας που έχασε τον αδερφό της σε τροχαίο-«Δεν είναι αστείο...»
Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονης στη Λεμεσό (pic)
Άγρια συμπλοκή και πετροπόλεμος στο Πουρνάρα-Πέντε τραυματίες