Καμπάνες σε επτά υποστατικά για μη τήρηση των διαταγμάτων-Στα ύψη και οι καταγγελίες πολιτών

Στα ύψη βρίσκονταν και πάλι οι καταγγελίες της Αστυνομίας, όσον αφορά στην τήρηση των διαταγμάτων της Κυβέρνησης για την αναχαίτιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο συνολικός αριθμός των καταγγελιών ανέρχεται στους 118, εκ των οποίων οι 111 αφορούσαν πολίτες.

Συγκεκριμένα, από τις 6:00 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 6:00 το πρωί της Πέμπτης, η Αστυνομία πραγματοποίησε 11,175 ελέγχους και κατήγγειλε επτά υποστατικά, και 111 πολίτες. Τα τέσσερα υποστατικά βρίσκονται στην Πάφο, ενώ καταγγέλθηκαν και υποστατικά σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα. Τα εξώδικα που εξέδωσε η Αστυνομία κυμαίνονται από 500 έως 1,500 ευρώ.

Στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2,100 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 29 πολίτες, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν οι περισσότεροι έλεγχοι, με τον αριθμό να ανέρχεται στους 4,269 και έκοψε πρώτη το νήμα των καταγγελιών πολιτών, με 40 και στην Πάφο, πραγματοποιήθηκαν 832 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 16 πολίτες.

Στη Λάρνακα οι καταγγελίες πολιτών ανήλθαν στις 12, στο σύνολο 1,108 ελέγχων, στην ελεύθερη Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 9 πολίτες στο σύνολο 1,520 ελέγχων, ενώ από τους 717 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή της Μόρφου, δεν προέκυψε καμία καταγγελία.

Εξάλλου, προέκυψαν πέντε καταγγελίες από τους 553 ελέγχους της Τροχαίας Αρχηγείου, ενώ από τους 11 και 65 ελέγχους που πραγματοποίησαν ΜΜΑΔ και Λιμενική αντίστοιχα δεν προέκυψε κάποια καταγγελία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Διαμαρτυρία συγγενών κρατουμένων έξω από το Προεδρικό
Τραγωδία στη Λεμεσό-Έσβησε βρέφος σε νηπιαγωγείο
Χειροπέδες σε γιατρό για σεξουαλική παρενόχληση ειδικευόμενης
Διαχρονικές διακρίσεις για τις γυναίκες στην Κύπρο-Χάσμα μεταξύ νομοθεσίας και εφαρμογής
Χειροπέδες σε 41χρονο πέρασε η Αστυνομία-Καταζητείτο για διάρρηξη στη Λεμεσό
A. Προκοπίου: Σημαντική η συμβολή των γυναικών αστυνομικών στην καταπολέμηση της έμφυλης βίας
Έφεση Γενικού Εισαγγελέα για το τριπλό θανατηφόρο στα Πολεμίδια
Νέα έκκληση Αστυνομίας για το θανατηφόρο με τον 26χρονο-Διερευνάται εάν φορούσε κράνος
Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονης στη Λάρνακα (pic)
Κ. Τριανταφυλλίδης: Λυπούμαι που σταμάτησαν την ιδιωτική δίωξη, θα έβλεπαν όλοι τα στοιχεία που υπάρχουν