Βγήκε περιοδεία στην Πλατεία Ελευθερίας ο Αβέρωφ-«Εξαιρετικό έργο»

Εξαιρετικό έργο, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου την πλατεία Ελευθερίας, παρόλο που ακούστηκαν, όπως είπε, και γράφτηκαν αρκετές κριτικές.

Σε δηλώσεις κατά την διάρκεια της επίσκεψης του το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας, ο κ. Νεοφύτου, ο οποίος συνοδευόταν από την δημοτική ομάδα του Δημοκρατικού Συναγερμού και τον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, είπε ότι δεν μπορούσε να βρει καταλληλότερη μέρα να επισκεφτεί την πλατεία Ελευθερίας από την ημέρα της Ελευθερίας.

«Σήμερα που γιορτάζουμε το έτος της παλιγγενεσίας, τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21», ανέφερε και πρόσθεσε ότι έμεινε ενθουσιασμένος από το έργο στην πλατεία.

«Όμως γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ιδιαίτερα στην αισθητική, οι κριτικές θετικές ή αρνητικές είναι πάντα καλοδεχούμενες», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «είναι και όπως στην πολιτική».

Πολιτικοί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, που δεν δέχονται κριτική είναι δημοσιοσχετίστες.

Ανέφερε ότι για να έχει ένα έργο την αξία του πρέπει να προκαλεί το ενδιαφέρον και πρόσθεσε ότι αυτό είναι «εξαιρετικό έργο που προκαλεί το ενδιαφέρον και είμαι βέβαιος», όπως είπε, ότι θα το απολαύσουν οι δημότες της Λευκωσίας.

Ο κ. Νεοφύτου είπε ότι η Λευκωσία αλλάζει και συνεχάρη τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας για το έργο που έχουν επιτελέσει και επιτελούν.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Λευκωσίας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ για τη διαχρονική στήριξή του προς τη Λευκωσία και πρόσθεσε ότι «σύντομα θα περιηγηθούμε και σε άλλα πολλά έργα».

«Σήμερα βρισκόμαστε στην πλατεία Ελευθερίας, μαζί με τη Δημοτική Ομάδα του Δημοκρατικού Συναγερμού, συνεργάτες όλα αυτά τα χρόνια και η στήριξη των οποίων ήταν σημαντική για να ολοκληρωθούν όλα τα έργα που ολοκληρώνονται σήμερα για να αλλάζει η Λευκωσία μας», κατέληξε ο κ. Γιωρκάτζης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στο χώρο της τρομοκρατικής επίθεσης στη Δαμασκό ο Αρχηγός Διπλωματικής Αποστολής-Το μήνυμα ΠτΔ
Προκαλεί ο Τατάρ-Παρομοιάζει την Κυπριακή Δημοκρατία με το Ισραήλ και κάνει λόγο για «αδίστακτη νοοτροπία»
Β. Πάλμας: Δεν είναι δεδομένη η ελευθερία που απολαμβάνουμε
Επανεκλέγηκε στη θέση του ΓΓ του ΑΚΕΛ ο Στέφανος Στεφάνου-Ήταν η μοναδική υποψηφιότητα
Στην Επιτροπή Οικονομικών η αποκρατικοποίηση του ΧΑΚ-«Ειλημμένη πολιτική απόφαση»
Σε διαρκή σύνοδο το ΣΕΑ λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή-Παρακολουθεί την κατάσταση η Κυβέρνηση
Ξεκαθαρίζει το Λονδίνο για τις Βάσεις Ακρωτηρίου-«Δεν υπήρξε αίτημα από ΗΠΑ για βοήθεια»
Με απευθείας εκλογή ΓΓ ΑΚΕΛ ολοκληρώνεται συνέδριο κόμματος-Δεν αναμένεται αμφισβήτηση Στεφάνου
Ξεκάθαρο μήνυμα Πάλμα-«Η Κύπρος δεν πρόκειται να γίνει ορμητήριο πολεμικών επιχειρήσεων»
Αυτή είναι η νέα Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ