Σε 163 καταγγελίες πολιτών προχώρησε η Αστυνομία για παραβίαση των μέτρων

Σε 163 καταγγελίες πολιτών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6.00 το πρωί της Τρίτης μέχρι τις 6.00 πμ σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 10.633 έλεγχοι.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2.902 έλεγχοι και προέκυψαν 16 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 1.801 έλεγχοι με 67 καταγγελίες πολιτών.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.389 έλεγχοι με 28 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.287 έλεγχοι με 28 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο έγιναν 1.308 έλεγχοι με 18 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 1.111 έλεγχοι και προέκυψε 2 καταγγελίες πολιτών.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 740 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών, ενώ η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία προέβη σε 95 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Δειτε Επισης

Επιπολαιότητες, (επιλεκτικές) διαρροές και ανεξήγητοι χειρισμοί συντηρούν την Αστυνομία ως αγκάθι
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Ώρες αγωνίας για 16χρονη που απουσιάζει από το χώρο διαμονής της
Άνδρας επιτέθηκε και κτύπησε υπάλληλο του Δήμου Παραλιμνίου γιατί του μετακίνησε τις πετσέτες από ξαπλώστρα
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε αποθήκη νηπιαγωγείου στο Τσέρι-Επεκτάθηκε σε πέργολα και αλουμινένια είσοδο
Προστατεύθηκαν δυο κατοικίες από την πυρκαγιά στην Πάφο-Τέθηκε υπό έλεγχο
Σε κινητοποίηση οι δυνάμεις πυρόσβεσης για πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Τάλας και Κισσόνεργας
Στο Νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό
Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τροκοκρατία και κατασκοπεία-Τέθηκε υπό κράτηση
Λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις από τη σορό άνδρα στην Αγία Νάπα