Επιχείρηση... εκκαθάρισης στη Μπαρτσελόνα-Oι έξι παίκτες που φεύγουν σίγουρα

H προτεραιότητα των διοικούντων τους Καταλανούς είναι η απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Ντόρτμουντ. Άλλοι μεταγραφικοί «στόχοι» της Μπαρτσελόνα είναι ο Έρικ Γκαρθία, ο Νταβίντ Αλάμπα και ο Σέρχιο Αγουέρο, οι οποίοι είναι υψηλά αμειβόμενοι και για την απόκτηση τους θα απαιτηθούν σημαντικά ποσά.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ολλανδός τεχνικός έχει λάβει αποφάσεις για την παραχώρηση έξι ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι, σύμφωνα με την εκπομπή «Sin Concesiones», είναι ο Νέτο, ο Σαμουέλ Ουμτιτί, ο Ματέους Φερνάντες, ο Μιραλέμ Πιάνιτς, ο Φιλίπε Κουτίνιο και ο Μάρτιν Μπρέϊθγουέϊτ.

Όπως, μάλιστα, αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, ο Νέτο θα αντικατασταθεί από τον Ινιάκι Πένια της Β΄ ομάδας της Μπαρτσελόνα, ο Ουμτιτί από τον Γκαρθία, ο Πιάνιτς από τον Βαϊνάλντουμ και ο Κουτίνιο από τον Αλεξ Κολάδο, ο οποίος θα προωθηθεί από την δεύτερη ομάδα των Καταλανών.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Σεισμός 5 Ρίχτερ μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού
Κόβεται στο σύστημα φωτοβολταϊκών σε νοικοκυριά-Καταγγελίες για σκαμπανεβάσματα στο κόστος
Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στις 14 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Τους έκλεψαν 2,8 εκ. δολάρια σε κρυπτονομίσματα-Χειροπέδες σε 32χρονο
Ο Μπέλερης πρότεινε για αντιπρόεδρο Επιτροπής τον Φειδία-Ξεσήκωσε κύμα αντιδράσεων
Τραγικό κράτος... Έστειλαν sms στους τάφους της Στυλιανής και του Κυριάκου για ανάκληση των ΤΑΚΑΤΑ που τους σκότωσε
Έληξαν οι έρευνες σε τρία τεμάχια της ΑΟΖ-Δεν κατέδειξαν εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα
Πέντε σεισμοί άνω των 4 Ρίχτερ σε μια ώρα στην Αμοργό-Κύμα φυγής από τη Σαντορίνη
Πάνω από 6,000 άτομα έφυγαν από τη Σαντορίνη-Έρημα σοκάκια, άδειοι οι δρόμοι (pics)
Δεκάχρονη ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητή της στη Λάρνακα-Υπό διερεύνηση το περιστατικό