Επιχείρηση... εκκαθάρισης στη Μπαρτσελόνα-Oι έξι παίκτες που φεύγουν σίγουρα

H προτεραιότητα των διοικούντων τους Καταλανούς είναι η απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Ντόρτμουντ. Άλλοι μεταγραφικοί «στόχοι» της Μπαρτσελόνα είναι ο Έρικ Γκαρθία, ο Νταβίντ Αλάμπα και ο Σέρχιο Αγουέρο, οι οποίοι είναι υψηλά αμειβόμενοι και για την απόκτηση τους θα απαιτηθούν σημαντικά ποσά.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ολλανδός τεχνικός έχει λάβει αποφάσεις για την παραχώρηση έξι ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι, σύμφωνα με την εκπομπή «Sin Concesiones», είναι ο Νέτο, ο Σαμουέλ Ουμτιτί, ο Ματέους Φερνάντες, ο Μιραλέμ Πιάνιτς, ο Φιλίπε Κουτίνιο και ο Μάρτιν Μπρέϊθγουέϊτ.

Όπως, μάλιστα, αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, ο Νέτο θα αντικατασταθεί από τον Ινιάκι Πένια της Β΄ ομάδας της Μπαρτσελόνα, ο Ουμτιτί από τον Γκαρθία, ο Πιάνιτς από τον Βαϊνάλντουμ και ο Κουτίνιο από τον Αλεξ Κολάδο, ο οποίος θα προωθηθεί από την δεύτερη ομάδα των Καταλανών.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την έναρξη ευρείας χερσαίας επίθεσης στη Γάζα
Ιδιωτική ακρόαση με τον Πάπα είχε ο ΥΠΕΞ-Στο επίκεντρο ο ρόλος της Κύπρου μεταξύ πολιτισμών και θρησκειών
Ανοιχτός ο Νετανιάχου σε συμφωνία που θα περιελάμβανε το τέλος των επιχειρήσεων στη Γάζα-Τι όρο θέτει
Επανήλθε το ΑΚΕΛ και απαντά εκ νέου στον ΠτΔ-«Μικροπολιτική και συνεχής προεκλογική εκστρατεία για το 2028»
Σοκαριστικές μαρτυρίες από το ιστιοφόρο που «καρφώθηκε» στη γέφυρα του Μπρούκλιν-«Ακούγαμε ουρλιαχτά»
Σε προκαταρκτική «δίκη» ο Τυχικός για την συμπεριφορά του, εξηγήσεις ενώπιον της Ιεράς Συνόδου-«Καταγγελίες από παντού»
Προσπάθειες να επιστραφεί η παραλία Lady’s Mile στο κοινό-Καθησυχάζει η υφυπουργός Ναυτιλίας
Ενθρονίστηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ'-Πάνω από 250.000 πιστοί στο Βατικανό, ποιοι έδωσαν το «παρών» στην τελετή
Απαντά στις αντιδράσεις ΑΚΕΛ για τις μονάδες αφαλάτωσης ο Χριστοδουλίδης-«Κάποια θέματα δεν προσφέρονται για προεκλογική»
Το ερχόμενο Σάββατο η κατ΄ιδίαν συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν-Η συνομιλία με Χαν και το τετ α τετ με Ερντογάν