Χειροπέδες σε 43χρονη που πυρπόλησε τρία οχήματα στη Λευκωσία

Στη σύλληψη 43χρονης προχώρησε χθες η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού οχημάτων που διαπράχθηκε στις 22/3/2021 στη Λευκωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παρανάλωμα του πυρός τρία οχήματα έξω από σπίτι στη Λευκωσία-Ζημιές σε άλλα δύο

Συγκεκριμένα, γύρω στις 00:20 στις 22/3/2021 λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για φωτιά σε τρία οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο απέναντι από την οικία των ιδιοκτητών τους στη Λευκωσία.

Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τα τρία οχήματα αξίας 8.000 ευρώ, καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε ακόμη δύο παρακείμενα οχήματα.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια, ενώ χθες βράδυ συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 43χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η γυναίκα οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο διέταξε την επταήμερη προσωποκράτησή της. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Σε σοβαρή κατάσταση μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στην Πάφο
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στη Λεμεσό
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αυτό είναι το αναζητούμενο όχημα για το θανατηφόρο του 2012
ΒΙΝΤΕO: Φώναξαν συνθήματα στήριξης για τον Κενάν έξω από τις Κεντρικές
Απαντά με ερωτήματα στους Δικαστές για το Πόθεν Έσχες ο Δημητρίου-«Όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας»
Υπό κράτηση 48χρονος που οδηγούσε το σκάφος με τους 25 μετανάστες
Εντοπίστηκαν 15 παράνομοι αλλοδαποί μετά από έφοδο της Αστυνομίας σε οικία
Προσχεδιασμένη η άσεμνη επίθεση από τον τέως Κιτίου, δεν έδειξε μεταμέλεια-Η δικαστική απόφαση
Τραγωδία στον Πρωταρά-Νεκρός δύτης
Κατεπείγουσα επιστολή Λοττίδη σε Καπνουλλά για την υγεία του Κενάν-«Να εξεταστεί άμεσα από γιατρό»