Πετούσε με διπλάσια ταχύτητα στο Κάβο Γκρέκο 46χρονος

Άνδρας ηλικίας 46 ετών οδηγούσε χθες Κυριακή το αυτοκίνητο του στην Αγία Νάπα με ταχύτητα 124 χιλιόμετρα, αντί 65 που είναι η κανονική.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 09.40 χθες Κυριακή 46χρονος από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου εντοπίστηκε από μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου να οδηγεί το αυτοκίνητο του στο δρόμο Κάβο Γκρέκο - Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα, με υπερβολική ταχύτητα, δηλαδή 124 αντί 65 χιλιόμετρα.

Ο νεαρός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Πηγή: KYPE

Δειτε Επισης

Πρόθεση Νομικής Υπηρεσίας για διαγραφή των εξώδικων σε πολίτες που μετέβησαν στη φονική πυρκαγιά
Συναγερμός στην Αμμόχωστο-Τηλεφώνημα για εκρηκτικούς μηχανισμούς σε υποστατικά και δημόσιους χώρους
Ψάχνουν τους επιτήδειους πίσω από τη φονική πυρκαγιά-Καμιά σύλληψη επί τους παρόντος από την Αστυνομία
Χειροπέδες σε 29χρονη υπεύθυνη καταστήματος-Πωλούσε προϊόντα με ναρκωτικά
Παραβίασαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι εταιρείας και έκλεψαν κρυπτονομίσματα αξίας 458 χιλιάδων ευρώ
Καταγγέλλει εμπρησμούς και στην Ορούντα ο Λογγίνος-«Θεάθηκε αυτοκίνητο να βάζει τρεις εστίες»
Μαρτυρία για τη φονική πυρκαγιά-«Ξεκίνησε από τον δρόμο προς το Άρσος, όχι από τον ποταμό ή από τον σκουπιδότοπο»
Περιπολίες της Αστυνομίας μετά από καταγγελίες για κλοπές σε σπίτια που έχουν υποστεί ζημιές
Ζημιές σε 191 κατοικίες, κάηκαν 120 οχήματα-Συνεχίζεται η καταγραφή ζημιών στην ορεινή Λεμεσό (pics)
LIVE: Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης για τυχόν αναζωπυρώσεις εν μέσω πορτοκαλί προειδοποίησης