Οδικά έργα από το Τμήμα Δημοσίων Έργων στην επαρχία Λευκωσίας

Οδικά έργα θα πραγματοποιεί το Τμήμα Δημοσίων Έργων στην επαρχία Λευκωσίας, σύμφωνα με ανακοίνωση που μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 23/3/2021 μέχρι την Τετάρτη 31/3/2021, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής και Αργιών, από τις 8:00μ.μ. της κάθε μέρας μέχρι τις 6:00π.μ. της επόμενης μέρας, σε τμήματα του Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας, θα διεξάγονται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, ο Αυτοκινητόδρομος από την έξοδο Σιας μέχρι την είσοδο Αγ. Βαρβάρας θα είναι κλειστός και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται από την έξοδο Σιας προς τον Παλαιό Δρόμο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Επίσης, την Τετάρτη 24 Μαρτίου, 2021 από τις 11:00 το βράδυ μέχρι και τις 6:00 το πρωί της επομένης μέρας, θα διεξάγονται εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη συμβολή της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή με τη Λεωφόρο Βύρωνος.

Για τον σκοπό αυτό, θα υπάρξει προσωρινή εκτροπή της κυκλοφορίας από το ύψος των Λεωφόρων Γρίβα Διγενή και Δημοσθένη Σεβέρη και από το ύψος των Λεωφόρων Γρίβα Διγενή και Προδρόμου, μέσω παρόδιων οδών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, καταλήγοντας απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Ελλείπει από τον τόπο διαμονής του στη Λευκωσία 57χρονος από το πρωί της Παρασκευής
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην κατεχόμενη Καρπασία
Βανδαλισμούς σε οίκημα των Λαϊκών Οργανώσεων καταγγέλλει το ΑΚΕΛ Αμμοχώστου (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά ξέσπασε στην κατεχόμενη Καρπασία
Κατέθεσε ο Γεάδης για την πτήση του με τη Γερμανίδα κτηματομεσίτρια-Τον ρωτούσαν για τα Αγγλικά του
Απορρίφθηκε έφεση σε υπόθεση της Marfin και επικυρώθηκε πρόστιμο €50.000
Στη φυλακή για δέκα χρόνια 57χρονος που πιάστηκε με έντεκα κιλά κάνναβη και ένα κοκαΐνη
Σύσκεψη υπό τον Υπ. Δικαιοσύνης για αντιμετώπιση εγκληματικότητας και παραβατικότητας στη Λάρνακα
Σκέψεις υπεράσπισης για επανεξέταση του καγκουρό από ιδιώτη ιατροδικαστή ή κτηνίατρο-Ζητήθηκε φωτογραφικό υλικό
ΒΙΝΤΕΟ: Δεκαοχτάχρονη κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα