Γκριεζμάν: Ο Κούμαν χρωστάει κέρασμα, το αξίζουμε με την δουλειά που έχουμε ρίξει

Συνέχεια στην ανοδική της πορεία, στην προσπάθεια που κάνει για κατάκτηση του τίτλου έδωσε η Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε με το ευρύ 6-1 της Σοσιεδάδ εκτός έδρας.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση ήταν αυτός, που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στον εν λόγω αγώνα.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα έκανε λόγο για κέρασμα, το οποίο χρωστάει ο Ρόναλντ Κούμαν έπειτα από την εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι «μπλαουγκράνα».

«Ο Ντεστ ήταν εκπληκτικός. Όλοι στην Μπαρτσελόνα πρέπει να… σκοράρουν.  Κάθε παίκτης που βρίσκεται στο ρόστερ πρέπει να έχει πάντα καθαρό μυαλό όταν παίζει και να μπορεί να κάνει την διαφορά σε αυτόν τον σύλλογο. Είμαστε όλοι ένα γκρουπ και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας.

Αυτό που θέλω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο εγώ προσωπικά, είναι το να βρίσκομαι στο γήπεδο και να βοηθάω την ομάδα. Πάντως πρέπει να πω πως κανονικά ο Κούμαν πρέπει να κεράσει ότι πιούμε σήμερα. Το αξίζουμε μετά την δουλειά που έχουμε ρίξει τον τελευταίο καιρό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Συνεχίζονται οι διαφωνίες Μεταφορέων Α' και Υπουργείου Μεταφορών-Ασταμάτητες οι διαβουλεύσεις
Μετωπική σύγκρουση οχημάτων στην επαρχία Λευκωσίας-Δύο τραυματίες
Ζητά και το κόμμα για τα Ζώα παραίτηση Αγγελίδη-«Η χώρα μας γίνεται περίγελος και ρεζίλι»
Περιμένει εκθέσεις το ΤΟΜ για τον τραυματισμό 26χρονου μετά από τροχαίο-Όλα δείχνουν έκρηξη αερόσακου ΤΑΚΑΤΑ
Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας στη σκιά της υπόθεσης Μουρτζούκου
Οργή στη Βρετανία για τον Μακρον-Τον κατηγορούν για ασέβεια επειδή περπάτησε μπροστά από τον Κάρολο
Επιτέθηκαν και λήστεψαν τσαντάκι από 52χρονο στη Λάρνακα-Τραυματίστηκε στο μάτι το θύμα
Πολλαπλές συντάξεις, εξοικονόμηση νερού, νόμος για τις συγκεντρώσεις στην ατζέντα της Ολομέλειας της Βουλής
Σε κλοιό καύσωνα παραμένει η Κύπρος-Σε ισχύ από το μεσημέρι η νέα κίτρινη προειδοποίηση
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Ελλάδα-Σε δύο μέτωπα η φωτιά στο Ασπροχώρι