Σώοι οι επιβάτες του οχήματος που προσέκρουσε σε πάσσαλο και αναποδογυρίστηκε

Σώοι εξήλθαν οι επιβαίνοντες οχήματος, που το απόγευμα της Κυριακής ξέφυγε της πορείας του, προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ και ακολούθως ανετράπη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 16:00 το απόγευμα  της Κυριακής, στην Λεωφόρο  Ευρώπης, στην Πάφο, λίγο πριν τον κυκλικό κόμβο του σταδίου Στέλιος Κυριακίδης. 

Στο όχημα επέβαιναν δύο άτομα νεαρής ηλικίας, τα οποία εξήλθαν από μόνοι τους από το αναποδογυρισμένο όχημα, το οποίο είχε ακινητοποιηθεί. 

Στη σκηνή κατέφθασε ασθενοφόρο και η Αστυνομία. Επίσης κλήθηκε στο μέρος και η πυροσβεστική υπηρεσία, μέλη της οποίας απομάκρυναν το όχημα και προέβηκαν στον καθαρισμό του οδοστρώματος, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα η κυκλοφορία.  

Από τη σφοδρή σύγκρουση, το όχημα υπέστη υλικές ζημιές. Ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.

Δειτε Επισης

Κρυμμένες κούτες με τσιγάρα και καπνό εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων
Κακής ποιότητας το απολυτήριο Γιαννάκη-Δεν ξεκαθάρισε από το γραφολογικό έλεγχο αν ήταν πλαστό
Συνεχίστηκε η αντεξέταση της Γερμανίδας που συνελήφθη για σφετερισμό-Αναφέρθηκε στη συζήτηση της με τον Γεάδη
Διερευνάται και δεύτερη υπόθεση βομβιστικής επίθεσης εναντίον των ανηλίκων στη Λεμεσό
Απολογείται η Toyota για τα λανθασμένα sms λόγω ΤAKATA-«Η βάση δεδομένων παραχωρήθηκε από το ΤΟΜ»
Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός πίσω από τη φωτιά σε όχημα σε πολυκατοικία στη Λεμεσό (pics)
Κατήγγειλε πολιτική δίωξη και σκευωρία μετά την κατάθεσή του στην Αστυνομία ο Οδυσσέας, θα ζητήσει προστασία από ΕΔΑΔ
Καταζητεί δύο πρόσωπα για κλοπή στο Παραλίμνι η Αστυνομία (pics)
Η νεκροτομή θα δώσει απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός
Μη παραδοχή απάντησαν Τάττης και Καραχάν-Στις 22 Οκτωβρίου η συνέχεια