Κρεμλίνο για Μπάιντεν: Έδειξε με σαφήνεια πως δεν θέλει να φτιάξει τους δεσμούς με τη Ρωσία

Το Κρεμλίνο τοποθετήθηκε την Πέμπτη για τα σκληρά σχόλια του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος δεν δίαστασε να χαρακτηρίσει «φονιά» τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ξεκαθαρίζοντας πως με τη στάση του αυτή, ο Μπάιντεν «έδειξε με σαφήνεια πως δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να επιδιορθώσει τους δεσμούς με τη Μόσχα».

Σε συνέντευξή του στο ABC News που μεταδόθηκε την Τετάρτη, ο Μπάιντεν αποκρίθηκε θετικά όταν ρωτήθηκε αν πίστευε ότι ο Ρώσος πρόεδρος ήταν δολοφόνος. Περιέγραψε επίσης τον Πούτιν ως κάποιον που δεν έχει ψυχή και είπε ότι η Ρωσία θα «πληρώσει το τίμημα» για τη φερόμενη ανάμειξή της στις αμερικανικές εκλογές.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ χαρακτήρισε τα σχόλια ως «πολύ άσχημα» και χωρίς προηγούμενο. Ακόμη, είπε σε δημοσιογράφους στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης ότι η Ρωσία θα αναλύσει την προσέγγισή της στις σχέσεις με την Ουάσινγκτον από εδώ και στο εξής.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Δεκαέξι νεκροί σε νέες ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα
Αποκάλυψη FT-«Οι ΗΠΑ του Τραμπ πιέζουν την ΕΕ να μειώσει μονομερώς τους δασμούς της»
Τι σημαίνει η απόφαση Τραμπ να αποκλείσει τους ξένους φοιτητές από το Χάρβαρντ
Ουκρανικά drones παρέλυσαν τα αεροδρόμια της Μόσχας
Ο Τραμπ απαγορεύει στο Χάρβαρντ τις εγγραφές ξένων φοιτητών
Ο Νετανιάχου ανακαλεί ολόκληρη τη διαπραγματευτική ομάδα του Ισραήλ από το Κατάρ
Τι σημαίνουν για την Ουκρανία οι σκληροί όροι του Πούτιν για το τέλος του πολέμου
Δεν σκοπεύει να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας ο Ερντογάν-Πιθανή συνάντηση με Τραμπ
ΒΙΝΤΕΟ: Πολλά τα θύματα από την πτώση αεροσκάφους στη Καλιφόρνια-Αδιευκρίνιστος ακόμα ο ακριβής αριθμός
Προειδοποιεί η Μέρκελ για καταστροφή της Ευρώπης λόγω των πολιτικών στο μεταναστευτικό