Με ξυλοδαρμό 41χρονου φαίνεται να σχετίζεται εμπρησμός οχήματος στη Λεμεσό

Διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 38χρονου, ως ύποπτου για ξυλοδαρμό 41χρονου. Η υπόθεση φαίνεται να σχετίζεται με εμπρησμό οχήματος, το οποίο χρησιμοποιείτο από τον ύποπτο, και που σημειώθηκε αργότερα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 38χρονος συνελήφθη μετά τον ξυλοδαρμό του 41χρονου, που σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 χθες βράδυ στην περιοχή Ερήμης. Το θύμα δέχθηκε κτυπήματα από τέσσερις κουκουλοφόρους που έφεραν ρόπαλα.

Μεταφέρθηκε στον ΓΝ Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε πως έφερε τρία θλαστικά τραύματα και αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκε, ενώ ήγειρε υποψίες εναντίον του 38χρονου πρώην γαμπρού και γείτονα του, με τον οποίον έχουν κάποιες διαφορές.

Λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα σημειώθηκε εμπρησμός στο όχημα που χρησιμοποιεί ο ύποπτος και το οποίο ανήκει στον 26χρονο αδελφό του, με την Αστυνομία να εκτιμά πως σχετίζεται με το περιστατικό του ξυλοδαρμού.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου και εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης,

Οι εξετάσεις συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να προκύψουν και άλλες συλλήψεις, τόσο για την υπόθεση του ξυλοδαρμού, όσο και για την υπόθεση του εμπρησμού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Σε διαθεσιμότητα δόκιμη Αστυνομικός για την υπόθεση με τα έγγραφα σε οικία δεσμοφύλακα
Στην Εντατική 19χρονος μετά από τροχαίο στο Παραλίμνι-Όχημα συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του νεαρού
Έκρηξη βόμβας σε όχημα 21χρονου στη Λευκωσία
Κατέθεσε στην Ερευνητική για ΤΑΚΑΤΑ ο Αλέξανδρος Λούγκου-Ακολουθούν Βαφεάδης, Καρούσος και Αναστασιάδου
Ελλείπει από τον τόπο διαμονής του στη Λευκωσία 57χρονος από το πρωί της Παρασκευής
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην κατεχόμενη Καρπασία
Βανδαλισμούς σε οίκημα των Λαϊκών Οργανώσεων καταγγέλλει το ΑΚΕΛ Αμμοχώστου (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά ξέσπασε στην κατεχόμενη Καρπασία
Κατέθεσε ο Γεάδης για την πτήση του με τη Γερμανίδα κτηματομεσίτρια-Τον ρωτούσαν για τα Αγγλικά του
Απορρίφθηκε έφεση σε υπόθεση της Marfin και επικυρώθηκε πρόστιμο €50.000