Κλειστό για σκοπούς απολύμανσης το γραφείο το Χρηματοοικονομικού Επιτροπου

Ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος ανακοίνωσε πως το γραφείο θα είναι κλειστό σήμερα για σκοπούς προληπτικής απολύμανσης, μέσα στα πλαίσια της λήψης μέτρων προστασίας των εργαζομένων και των πολιτών που τα επισκέπτονται το γραφείο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, κατά τη διάρκεια των ωρών που θα παραμείνει κλειστό το γραφείο, οι καταναλωτές θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται  πλήρως στα τηλέφωνα 22-848900 και 22-848919, όπως γίνεται μέχρι σήμερα, ενώ ολόκληρο το προσωπικό θα εργάζεται κάτω από καθεστώς τηλεργασίας.

Αναφέρεται ακόμη ότι το γραφείο θα συνεχίσει να εφαρμόζει διαδικασίες τηλεργασίας με το 40% του προσωπικού, περίπου, με φυσική παρουσία στο Γραφείο, εναλλασσόμενο σε εβδομαδιαία βάση, ενώ η διαδικασία τηλεργασίας θα συνεχίσει να ισχύει μέχρι την 31η Μαρτίου, 2021, σύμφωνα με τους τρέχοντες σχεδιασμούς. Παράλληλα, το προσωπικό εφαρμόζει αυστηρά τα μέτρα προστασίας που εξαγγέλθηκαν από το Υπουργείο Υγείας και αναμένεται από τους συμπολίτες μας, που επισκέπτονται το γραφείο, να πράττουν το ίδιο. 

«Θεωρούμε ότι η αντιμετώπιση της πανδημίας είναι, πλέον, θέμα προσωπικής ευθύνης του καθενός μας, σε ότι αφορά στην τήρηση των υγειονομικών μέτρων και ενδεχόμενα μια από τις πιο ασφαλείς εξόδους από την υγειονομική κρίση. Είναι αδήριτη ανάγκη η επιστροφή στην κανονικότητα, το συντομότερο δυνατό και αν θέλουμε να το πετύχουμε, πρέπει καθένας από μας και όλοι μαζί, να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν σε ένα πλαίσιο συνέργειας κράτους και κοινωνίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Δύο τυχερά πεντάρια του Τζόκερ σε πρακτορείο στη Λευκωσία-Το ποσό που κερδίζουν
Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία-Ο καιρός μέχρι την Πέμπτη
Μελετά τα ευρήματα της διοικητικής για τη Μπιενάλε και αποφασίζει αν προκύπτουν πειθαρχικά η Κασσιανίδου
Νέες φουρτούνες για το ΥΠΑΝ, ανοίγει το κεφάλαιο οργανικές θέσεις-Λαμβάνουν αποφάσεις οι εκπαιδευτικοί
Υπ.Υγείας: Στόχος η αναβάθμιση φροντίδας παιδιών με καρκίνο-38 νέες περιπτώσεις στις ηλικίες 0-19 ετών κάθε χρόνο
Ψάχνουν φόρμουλα για διάθεση νερού στους γεωργούς-«Η μόνιμη επίλυση του υδατικού είναι μονόδρομος»
Ακρίβεια και ζέστη εγκλωβίζουν τους ηλικιωμένους-Στον κίνδυνο θερμοπληξίας κάθε καλοκαίρι
Υπ.Γεωργίας: Η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα προτεραιότητα για Κυβέρνηση
Καμίνι η Κύπρος-Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία, σε ισχύ Κίτρινη Προειδοποίηση
Τρέχουν οι εργασίες για τις κινητές μονάδες αφαλάτωσης-Το plan B για να καλυφθεί ενδεχόμενο κενό στην παροχή νερού