Πήγαν σε καφετέρια για να δουν ποδόσφαιρο-Πρόστιμο σε ιδιοκτήτη και πελάτες

Σε 207 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών, εκ των οποίων τα δύο στη Λεμεσό και ένα στην Πάφο, για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6.00 το πρωί του Σαββάτου μέχρι τις 6.00 πμ σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 13.222 έλεγχοι, παγκύπρια.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 3.158 έλεγχοι και προέκυψαν 23 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 3.613 έλεγχοι με 88 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών. Το ένα υποστατικό αφορούσε σε καφετέρια στην οποία βρίσκοντας οκτώ πελάτες και παρακολουθούσαν ποδόσφαιρό. Στους θαμώνες εκδόθηκε πρόστιμο 300 ευρώ και στον ιδιοκτήτη πρόστιμο 1500 ευρώ. Στην δεύτερη περίπτωση το υποστατικό σέρβιρε πελάτες με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να λάβει πρόστιμο 750 ευρώ.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.650 έλεγχοι με 35 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.425 έλεγχοι με 24 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στην Αμμόχωστο έγιναν 1.181 έλεγχοι με 17 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 1.313 έλεγχοι και προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 789 ελέγχους με 16 καταγγελίες πολιτών, ενώ η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία προέβη σε 87 ελέγχους και σε 1 καταγγελία, ενώ η ΜΜΑΔ διενήργησε 6 ελέγχους χωρίς να προκύψουν καταγγελίες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ασύλληπτη τραγωδία στο Τέξας-Νεκρή εννιάχρονη που ήταν στην κατασκήνωση, αγνοούνται άλλα 19 παιδιά
Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της κλοπής μοτοσικλέτας στη Λεμεσό-Η έκκληση του ιδιοκτήτη
Συνεχίζεται ο πολιτικός απόηχος κατά Αγγελίδη μετά και την ανακοίνωση του-Επιμένουν κόμματα στην παραίτηση του
Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες για την έφεση Τυχικού-Αρχίζει η διαδικασία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Κίνδυνος θάνατος 38χρονος-Έτρεχε με 200 στον αυτοκινητόδρομο, βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ
Με καθυστέρηση η τοποθέτηση ΔΗΣΥ για την καταδίκη του ΕΔΑΔ-Πώς τοποθετείται
«Έπεσαν στο πεδίο της τιμής και διάβηκαν ως σύμβολα ανδρείας»-Είκοσι τρία χρόνια μοιραία συντριβή του Bel 206
Εύθραυστη η εκεχειρία στη Γάζα-«Η συνέχιση του πολέμου εξυπηρετεί τόσο το Ισραήλ όσο και τη Χαμάς»
Λεωφορείο που μετέφερε εθνοφρουρούς το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο