Έσβησε 22χρονος ποδοσφαιριστής στο γήπεδο-Καταγγελία για ιατρική αμέλεια

Τραγωδία στην Πάφο… Ποδοσφαιριστής, 22 ετών, έχασε τις αισθήσεις ενώ κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο έχασε τη μάχη για τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Πρόκειται για τον Αντώνη Θεοδοσίου από τη Λέμπα, o οποίος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως, έγινε προσπάθεια για να τον επαναφέρουν στη ζωή, ενώ στο γήπεδο κλήθηκε ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο νοσοκομείο. Ωστόσο, ενώ ο άτυχος 22χρονος επανήλθε, στη συνέχεια κατέληξε, ενώ οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Για τον θάνατο του 22χρονο ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία άρχισε εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, η οικογένεια κατήγγειλε ιατρική αμέλεια. Όπως φαίνεται, ο 22χρονος αντιμετώπιζε καρδιακά προβλήματα και παρακολουθείτο από γιατρό.

Το ΤΑΕ Πάφου, άρχισε τη λήψη καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα, ενώ θα εξεταστεί και το ιατρικό ιστορικό του άτυχου Αντώνη.

Επίσης, την Κυριακή αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, η οποία  ενδεχομένως να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του. Την νεκροτομή θα διενεργήσουν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Δεσμευτική απόφαση Εφετείου για αποκάλυψη απόρρητων εγγράφων-Δεν επιβάλλεται να παρουσιάζονται αυτούσια
Μετέτρεψε το βαν του σε αποθήκη για τα αδασμολόγητα καπνικά ο 60χρονος-Απασχόλησε ξανά τις Αρχές
Χειροπέδες και σε 15χρονο για την επίθεση και ληστεία ζεύγους στην Πάφο
Αυξημένες οι πυρκαγιές το 2025, μικρότερη όμως η καμένη έκταση-Μία στις τέσσερις φωτιές από εμπρησμό
Έστησαν επιχείρηση και εντόπισαν εκατοντάδες κούτες καπνικών-Συνελήφθη 60χρονος
Παραδόθηκε ένας από τους αναζητούμενους για την επίθεση στην Αγία Νάπα-Άφαντοι άλλοι έξι
Καλεί Ανώτατο να δικαιολογήσει δημόσια την απόφαση του για Βαρωσιώτου ο Πρόεδρος, κατανοεί τις αντιδράσεις
Έξι ώρες μετά λύθηκε ο συναγερμός για τη διαρροή υγραερίου-Στην κυκλοφορία ο δρόμος παρά την Κοφίνου