Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για την ληστεία σε αρτοποιείο

Χειροπέδες στους δύο από τους τρεις φερόμενους δράστες της χθεσινής ληστείας σε αρτοποιείο στην οδό Κολονακίου Λεμεσό συνέλαβε χθες βράδυ η Αστυνομία.  Πρόκειται για δύο Ελληνοκύπριους ηλικίας 17 και 21 ετών.

Η σύλληψης τους έγινε λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όταν περίπολο της Αστυνομίας αντιλήφθηκε αυτοκίνητο να κινείται στην οδό Κολονακίου και συγκεκριμένα κοντά σε άλλο αρτοποιείο της περιοχής.

Τα μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο και στην κατοχή των δύο επιβαινόντων εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.  Οι δύο μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση, όπου ανακρινόμενος ο 17χρόνος, ο οποίος έχει απασχολήσει ξανά την Αστυνομία με παρόμοιες υποθέσεις, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη της ληστείας.  Από έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια τους, εντοπίστηκαν τεκμήρια που τους συνδέουν με το αδίκημα.

Οι δύο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους, ενώ αναζητείται και ο τρίτος δράστης.

Δειτε Επισης

Σκάνδαλα κλονίζουν το πριγκιπάτο-Πρώην έμπιστος του Αλβέρτου βγάζει μυστικά στη φόρα
Συνάντηση Ερντογάν με τον πρόεδρο της Συρίας Αχμέντ αλ Σαράα
Σαμποτάζ η διακοπή της ηλεκτροδότησης στην πόλη των Καννών
Όποιος μπήκε μέσα στο σπίτι ήταν γνωστός της λέει γειτόνισσα της 48χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Νέα Χαλκηδόνα
Η ΕΚΥΣΥ καταγγέλλει ότι το Υπ. Εργασίας δεν αποδέχτηκε αίτημα για επίσπευση πληρωμής συντάξεων Μαΐου
Νέα ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρωσίας-Ουκρανίας μετά από ολονύχτιους βομβαρδισμούς στο Κίεβο
Ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια γιατρού στη Γάζα από ισραηλινά πυρά-Νεκρά εννέα από τα δέκα παιδιά
Aποτράπηκε επέκταση φωτιάς εντός του Δασικού Πάρκου Αθαλάσσας
Στο Αυτόφωρο πέντε γυναίκες για pole dancing στα Ανάκτορα στην Κέρκυρα
Στο Νοσοκομείο γυναίκα μετά από ατύχημα στις θαλασσινές σπηλιές