Δύο συλλήψεις οδηγών που πετούσαν στον αυτοκινητόδρομο

Στη σύλληψη δύο οδηγών που οδηγούσαν με υπερβολική ταχύτητα, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία.

Αρχικά, γύρω στις 7.50μ.μ. χθες, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας παρά την Κόσιη, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (ΟΠΟΔ) του Αρχηγείου Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 21χρονος με ταχύτητα 196 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100.

Ο 21χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.   

Στη συνέχεια, στον ίδιο αυτοκινητόδρομο, παρά την περιοχή Λυμπιών, τα μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου έκαναν σήμα σε οδηγό οχήματος να σταματήσει για έλεγχο, αφού οδηγούσε με ταχύτητα 185 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100. Ο οδηγός του οχήματος παρέλειψε να σταματήσει, οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα, ενώ έσβησε και τα φώτα πορείας του. 

Αφού έγινε κατορθωτή η ανακοπή του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 52χρονος, ο οποίος αφού συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.  

Δειτε Επισης

Περισσότεροι από οκτώ εκατομμύρια Σύροι διώκονταν επί καθεστώτος Μπασάρ αλ Άσαντ
Η Ρωσία έριξε βαλλιστικούς πυραύλους στο λιμάνι της Οδησσού-Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους
ΒΙΝΤΕΟ: Σε διαθεσιμότητα στρατιωτικός stalker που είχε γίνει εφιάλτης σε δύο γυναίκες στην Ελλάδα
Απειλούσαν να κόψουν τα δάχτυλα του γιου του επιχειρηματία ο Ivan Greko και οι άλλοι απαγωγείς
«Θα παίξουμε με τον δικό μου τρόπο»-Πού ποντάρει ο Τραμπ με τους δασμούς 50% στην ΕΕ
Σπέρμα δότη με σπάνια γενετική μετάλλαξη κατέληξε σε 67 παιδιά στην Ευρώπη-10 διαγνώστηκαν με καρκίνο
Σκάνδαλα κλονίζουν το πριγκιπάτο-Πρώην έμπιστος του Αλβέρτου βγάζει μυστικά στη φόρα
Συνάντηση Ερντογάν με τον πρόεδρο της Συρίας Αχμέντ αλ Σαράα
Σαμποτάζ η διακοπή της ηλεκτροδότησης στην πόλη των Καννών
Όποιος μπήκε μέσα στο σπίτι ήταν γνωστός της λέει γειτόνισσα της 48χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Νέα Χαλκηδόνα