Ισοπεδωτικός Γιάννης και... διπλό οι Μπακς μέσα στο Ντένβερ

Στο πρώτο δωδεκάλεπτο οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε έναν… διαγωνισμό τριπόντων και αυτό οδήγησε στο υψηλό 42-37 με τους Νάγκετς να προηγούνται και τον Αντετοκούνμπο να είναι η… δύναμη για τους Μπακς. Στην δεύτερη περίοδο οι δύο ομάδες άρχισαν να ρίχνουν τα ποσοστά τους, με τους Νάγκετς να κρατάνε το προβάδισμα χάρη στον Γιόκιτς ο οποίος τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με 12 πόντους και 5 ριμπάουντ, έχοντας απέναντι του τον «Greek Freak» που είχε 9 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Στην  τρίτη περίοδο οι Μπακς ξεκίνησαν με ένα σερί 15-0, χάρη στον Γιάννη και τον Μίντλετον που άρχισε να παίρνει… φωτιά, ώστε να προηγηθούν με 68-77. Οι Νάγκετς απάντησαν χάρη στον Γιόκιτς και μείωσαν σε 88-93 με την λήξη της περιόδου.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι Μπακς χάρη σε Γιάννη και Μίντλετον διατήρησαν διαφορά ασφαλείας, προηγήθηκαν με 112-120 και δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα για να φτάσουν στην νίκη, που είναι η πέμπτη συνεχόμενη. 

Ο Έλληνας άσος είχε 30 πόντους με 6/8 βολές, 9/18 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 9 ριμπάουντ και 3 κοψίματα σε 34 λεπτά συμμετοχής. Ο Κρις Μίντλετον είχε 29 πόντους, 12 ασίστ και 8 ριμπάουντ, ο Φορμπς 15 πόντους.

Από το Ντένβερ ο Γιόκιτς είχε 35 πόντους (6/6β., 10/20διπ., 3/6τρ.), 12 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Μπάρτον 24 πόντους, ο Μίλσαπ 14 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 42-37, 62-59, 88-93, 112-125. 

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών με τον Γκουτέρες-Το Κυπριακό στο επίκεντρο
Ανασύρθηκε τμήμα της ατράκτου του αεροπλάνου της American Airlines από τον ποταμό Ποτόμακ
Το «πραξικόπημα» του Ίλον Μασκ στην αμερικανική Κυβέρνηση, με τις ευλογίες του Ντόναλντ Τραμπ
Τα σενάρια που εξετάζουν οι ειδικοί στην Σαντορίνη-«Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο φαινόμενο»
«Ιερή» κατσάδα στον Τυχικό-Του ζήτησαν να αποσύρει τις δημοσιεύσεις κατά του Αρχιεπισκόπου
Θέλει συσκευές που εκτοξεύουν μικρές ελαστικές μπάλες για αντιμετώπιση των χούλιγκανς ο Σύνδεσμος Αστυνομίας
Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για δωρεά οργάνων του τρίχρονου- Αναζητείται λήπτης για την καρδιά του
O 'Iλον Μασκ λέει ότι θα τερματιστεί η λειτουργία της USAID-Κάνει το αδίστακτο έργο της CIA»
«Τουρκίγε»: Δύο στρατιωτικές βάσεις ιδρύει στη Συρία η Τουρκία
Αναστέλλονται για έναν μήνα οι δασμοί των ΗΠΑ στο Μεξικό-Θα προσπαθήσουν να τα βρουν