Προς πώληση ο Βαράν-Aνακατατάξεις στο ρόστερ της Ρεάλ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "MARCA", ο Γάλλος στόπερ δεν εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με αποτέλεσμα οι διοικούντες τη Ρεάλ να σκέφτονται σοβαρά να τον πουλήσουν προκειμένου να μην τον χάσουν τσάμπα το καλοκαίρι του 2022.

Ο Βαράν αποτελεί, μαζί με τον Ράμος, τους στυλοβάτες της άμυνας της Ρεάλ, έχοντας ηγετική παρουσία και τεράστια συμβολή στην κατάκτηση τεσσάρων Champions League. Ανήκει στους "μερένγκες" από το 2011, όταν κι αποκτήθηκε αντί 10.000.000 ευρώ από τη Λανς.

Στη δεκαετία που φοράει τη φανέλα των Μαδριλένων, μετράει 346 συμμετοχές με 17 γκολ και επτά ασίστ. Παράλληλα, είναι 70 φορές διεθνές με τη Γαλλία, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο 27χρονος στόπερ αναζητά μία νέα πρόκληση για την καριέρα του και θεωρείται δεδομένο πως αρκετές ομάδες θα δείξουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών με τον Γκουτέρες-Το Κυπριακό στο επίκεντρο
Ανασύρθηκε τμήμα της ατράκτου του αεροπλάνου της American Airlines από τον ποταμό Ποτόμακ
Το «πραξικόπημα» του Ίλον Μασκ στην αμερικανική Κυβέρνηση, με τις ευλογίες του Ντόναλντ Τραμπ
Τα σενάρια που εξετάζουν οι ειδικοί στην Σαντορίνη-«Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο φαινόμενο»
«Ιερή» κατσάδα στον Τυχικό-Του ζήτησαν να αποσύρει τις δημοσιεύσεις κατά του Αρχιεπισκόπου
Θέλει συσκευές που εκτοξεύουν μικρές ελαστικές μπάλες για αντιμετώπιση των χούλιγκανς ο Σύνδεσμος Αστυνομίας
Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για δωρεά οργάνων του τρίχρονου- Αναζητείται λήπτης για την καρδιά του
O 'Iλον Μασκ λέει ότι θα τερματιστεί η λειτουργία της USAID-Κάνει το αδίστακτο έργο της CIA»
«Τουρκίγε»: Δύο στρατιωτικές βάσεις ιδρύει στη Συρία η Τουρκία
Αναστέλλονται για έναν μήνα οι δασμοί των ΗΠΑ στο Μεξικό-Θα προσπαθήσουν να τα βρουν