Επαναπατρίστηκε ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο (pics)

Επέστρεψε στην Κύπρο ο Κύπριος Κροίσος Κώστας Παναγιώτου, ο γιος του Ανδρέα Παναγιώτου.

Ο επιχειρηματίας, που έχει κατακτήσει μία θέση στη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο, έχει επιλέξει να αφήσει το Λονδίνο και να επιστρέψει με την οικογένειά του στην Κύπρο.

Ο Κώστας Παναγιώτου, μαζί με τη σύζυγό του, βάπτισαν τις δύο κόρες τους στη Λάρνακα, στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου, στην παρουσία κάποιων στενών συγγενών και φίλων, ενώ η απόφαση για επαναπατρισμό σχετίζεται άμεσα με την ανατροφή των δύο παιδιών του ζεύγους.

Στόχος του επιχειρηματία είναι να ασχοληθεί με τα πετρελαϊκά, ενώ ως οικογένεια έχουν διαπρέψει σε αρκετούς τομείς.

 

  

  

  

  

  

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Δριμύ κατηγορώ υποστηρικτών Τυχικού στον Αρχιεπίσκοπο-«Έχετε ήδη και προ της δίκης καταδικάσει τον Μητροπολίτη»
Ανησυχητικές εικόνες από τον Ασπρόκρεμμο-Σμικρύνθηκε σε ένα χρόνο
Δέσμευση έναρξη ανταγωνιστικής αγοράς ηλεκτρισμού για Παπαναστασίου-Θα παρέμβει εάν αυξηθούν οι τιμές
Δριμεία επίθεση Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής στο κυπριακό βιβλίο της Μπιενάλε-«Εμπεριέχει παραπλανητικές στρεβλώσεις»
Από φωτοβολταϊκά καλύπτεται το 50% της ζήτησης ρεύματος-Αποσυνδέθηκαν τρεις φορές τον Ιούνιο λόγω μη ζήτησης
Η Κύπρος γιορτάζει τη Δευτέρα του Κατακλυσμού
Κατακλυσμός με τον υδράργυρο στα ύψη-Δείχνει 38 βαθμούς το θερμόμετρο
Μετά τη διαμαρτυρία ξανά στη Βουλή η υπόθεση των φωτοβολταϊκών στο Φρέναρος-Ζητούν παρέμβαση Προέδρου
Πολίτες κλήθηκαν σε τεστ οδήγησης χωρίς αιτία για να είναι σε ισχύ η άδεια τους-Αξιολογήθηκαν 75 άτομα για την ικανότητα τους
«Είχαν έτοιμα τα προσκλητήρια, όμως τους πρόλαβε η εισβολή… Έμειναν εκεί και περιμένουν πενήντα χρόνια»