Πενήντα τα νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Πενήντα νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα την Τρίτη από σύνολο 5.103 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ώρο.

Σε γραπτή του δήλωση ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί αναφέρει ότι ένας επιβάτης εντοπίστηκε θετικός σε αεροδρόμιο, 17 άτομα ήταν επαφές επιβεβαιωμένου κρούσματος και 32 θετικά αποτελέσματα αφορούν μολύνσεις εντός της κοινότητας.

Προσθέτει ότι 11 είναι από τη Λευκωσία, 26 από την Κερύνεια, 3 από την Αμμόχωστο, 6 από τη Μόρφου και 3 από το Τρίκωμο.

Ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 2.884 ενώ 16 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τη νόσο Covid-19.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συμβιβαστική πρόταση κατέθεσε στις εκπαιδευτικές οργανώσεις ο Πρόεδρος
Ετήσια μείωση 9,5% στους εγγεγραμμένους ανέργους τον Ιούνιο
Στο μικροσκόπιο της Βουλής το άνοιγμα της Μακαρίου-Εξετάζονται οι προσπάθειες αποφυγής συνεπειών
Επενδύει 2,8 δισεκατομμύριά ευρώ σε 94 έργα η Κομισιόν-Ανάμεσα τους και κυπριακά λιμάνια
Οι αποφάσεις του Υπουργικού για τα μέτρα ενίσχυσης των ΑμεΑ
Ελπίδα για ολοκλήρωση δύο φάσεων των έργων στη λεωφόρο Τσερίου αρχές του 2026
Στην εκλογή της Κύπρου στην Αντιπροεδρία της MCSD αναφέρθηκε η Επίτροπος Περιβάλλοντος
Καταγγελίες για τα ΤΑΕΠ Λάρνακας και Αμμοχώστου-«Η Αγία Νάπα βγάζει περισσότερους τραυματίες από ένα πόλεμο»
Ανησυχία Hope For Children για υποστελέχωση Γραφείου Επιτρόπου για το παιδί
Έκκληση για αναθεώρηση επιλογής για ίδρυση Πράσινης Τεχνικής Σχολής στο Δάλι από ΕΟΑ Λάρνακας