Στα κατεχόμενα ο Φουάτ Οκτάι στις 10-11 Φεβρουαρίου

Παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα θα πραγματοποιήσει ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι στις 10 - 11 Φεβρουαρίου όπου θα έχει συνάντηση με τον «πρωθυπουργό» Ερσάν Σανάρ και τον «πρόεδρο» της «βουλής» Οντέρ Σεννάρογλου. 

Όπως μεταδίδει το επίσημο πρακτορείο Ανατολού, ο Τούρκος Αντιπρόεδρος θα συζητήσει το «οικονομικό πρωτόκολλο συνεργασίας» μεταξύ Τουρκίας και κατεχομένων. Κατά την πρώτη μέρα της επίσκεψής του θα υπογραφεί «μνημόνιο συμφωνίας» μεταξύ της Υπηρεσίας Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Προεδρίας και του «πρωθυπουργού» για υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και «πρωτόκολλο εφαρμογής» για πραγματοποίηση επενδύσεων σε αυτοκινητόδρομους.

Τη δεύτερη μέρα της επίσκεψης ο Φουάτ Οκτάι θα συναντηθεί με τους επικεφαλής της πλατφόρμας των οικονομικών οργανώσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Προαναγγέλλει αντίποινα το ψευδοκράτος για τις συλλήψεις σφετεριστών, βάζει μπροστά τον Ερντογάν-«Δεν θα μείνουμε απαθείς»
Κατηγορίες Τατάρ για «παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων» από την ΚΔ-Επιμένει για λύση «δύο κρατών»
Ελπίδα οι δύο ηγέτες να επιδείξουν «πολιτικό θάρρος» για λύση Κυπριακού εκφράζει ο Χόβανιετς
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης… βρέφος μέσω τεχνητής νοημοσύνης
Χατζηπαντέλα για τη Γενοκτονία των Ποντίων: «Γνωρίζουμε την τουρκική θηριωδία»
Διαχωρισμό εξουσιών του Γενικού Εισαγγελέα ζητά εκ νέου το Volt
Αναλύουν το ενδεχόμενο εμπορικής συμφωνία ανάμεσα σε ΕΕ και ΗΠΑ οι Κύπριοι ευρωβουλευτές
Πέτυχε τον Ερντογάν στα Τίρανα και του ζήτησε να μιλήσουν μεταξύ τους για το Κυπριακό ο Πρόεδρος
Πρόεδρος για διορισμό Χαν-«Ασχολήθηκε με τα ευρωτουρκικά και γνωρίζει πολύ καλά τις επιθυμίες της Τουρκίας»
Ενώπιον της Κομισιόν οι παράνομες χρεώσεις για αλλαγή αερόσακων ΤΑΚΑΤΑ-Ζητά άμεσα μέτρα ο Γεωργίου