Ζευγάρι αποκάλυψε κατά λάθος ότι σκότωσε το τρίχρονο παιδί του-«Είπα ότι έπεσε από τις σκάλες»

Στη φυλακή κατέληξε ένα ζευγάρι στη Γαλλία για τον θάνατο του μικρού παιδιού της γυναίκας από ξυλοδαρμό, τον οποίο αποκάλυψε κατά λάθος σε κλήση προς τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Ο 28χρονος Loïc Vantal καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 20 ετών για τα χτυπήματα που σκότωσαν τον 3χρονο Tony τον Νοέμβριο του 2016.

Η μητέρα, η 19χρονη Caroline Létoile ήταν αυτή που κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να αναφέρει ότι το αγόρι ήταν αναίσθητο. Ενώ ήταν σε αναμονή, και αγνοώντας ότι η κλήση καταγράφεται, είπε στο σύντροφό της: "Είπα ότι έπεσε από τις σκάλες".

Η Létoile ακούγεται να λέει: "Η σκάλα θα κάνει, σωστά; Οι σκάλες στο διαμέρισμα ... Και τα κρύβω όλα για τον καυγά". Όταν οι γιατροί έφτασαν στο διαμέρισμα της Létoile στη Ρενς, βρήκαν το άψυχο σώμα του παιδιού γεμάτο μώλωπες. Κηρύχθηκε νεκρό αργότερα εκείνο το βράδυ στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει το BBC.

Όταν η Αστυνομία ανέκρινε τον Vantal, παραδέχτηκε ότι χτυπούσε το παιδί επανειλημμένα από τότε που γνώρισε την Létoile τρεις μήνες νωρίτερα.

Την Παρασκευή (05/02), μετά από δίκη μιας εβδομάδας, καταδικάστηκε για χρήση "σκόπιμης βίας που οδηγεί σε θάνατο". Κατά τη διάρκεια της δίκης, η δικαστής ρώτησε την Létoile γιατί δεν είχε μιλήσει στην αστυνομία για το ότι ο Vantal χτύπαγε τον γιο της. "Φοβόμουν", είπε. "Ήθελα να ζητήσω βοήθεια αλλά δεν μπορούσα". Της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών για "αποτυχία αναφοράς σωματικής κακοποίησης".

Πηγή: news247.gr

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση του Τζόκερ
Βλάβη στο σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας του αεροδρομίου Ορλύ στη Γαλλία-Ακυρώθηκαν 130 πτήσεις
Οι Χούθι απαντούν στις ισραηλινές επιθέσεις στην Υεμένη-Προειδοποιούν για χτύπημα στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν
Εντολή εκκένωσης από τον ισραηλινό στρατό σε επτά περιοχές της Γάζας
Η Ρωσία κατέσχεσε ελληνόκτητο πετρελαιοφόρο στη Βαλτική Θάλασσα
ΒΙΝΤΕΟ: Η χειραψία κυριαρχίας Ερντογάν με Μακρόν-Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ταπείνωση του Γάλλου προέδρου
Προειδοποίηση Κιέβου για εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου από Ρωσία-Κάνει λόγο για εκφοβισμό
Στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας κινήθηκε το πλοίο που χτύπησε στη γέφυρα του Μπρούκλιν (vids)
Εκατό χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Χάγη κατά του πολέμου στη Γάζα
Βανς και Ζελένσκι συζήτησαν στη Ρώμη την τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Πούτιν