Καταδικάζει ο Σιζόπουλος-Στρέφεται και ενάντια στην ΕΔΕΚ η επίθεση στον Λυσάνδρου

Λήψη άμεσων μέτρων για πάταξη της διαφθοράς από το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα, ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, μετά την εμπρηστική επίθεση στο όχημα του Λύσανδρου Λυσάνδρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πυρπόλησαν όχημα προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας-Δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής

Όπως ανέφερε ο κ. Σιζόπουλος, «καταδικάζουμε την εγκληματική ενέργεια σε βάρος του Λύσανδρου Λυσάνδρου, Δικηγόρου, Προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας Άρης Λεμεσού και Υποψηφίου Βουλευτή της ΕΔΕΚ στην εκλογική περιφέρεια Λεμεσού, και εκφράζουμε την συμπαράστασή μας τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένειά του.

Ο εμπρησμός του αυτοκινήτου ενός ποδοσφαιρικού παράγοντα, ο δεύτερος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αναδεικνύει για ακόμα μια φορά την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων για πάταξη της διαφθοράς από το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα. Οι απειλές και οι εκφοβισμοί απέναντι σε ανθρώπους που είναι σωστοί και καθαροί δεν θα σταματήσουν εάν το ίδιο το κράτος δεν λάβει άμεσα δράση για την προστασία τους».

Παράλληλα, όπως συνεχίζει να αναφέρει ο κ. Σιζόπουλος,  «δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε πως δεδομένου ότι ο εμπρησμός γίνεται σε βάρος ενός εκ των μελών και υποψηφίων της ΕΔΕΚ, η επίθεση αυτή δεν είναι μόνο προσωπική. Στρέφεται και ενάντια στην ΕΔΕΚ. Είναι προφανές ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα στελέχη της ΕΔΕΚ βρίσκονται στο επίκεντρο πολλαπλών επιθέσεων. Κατανοούμε τους λόγους».

Καταλήγοντας, ο κ. Σιζόπουλος, υπενθυμίζει ότι, «η ΕΔΕΚ είναι σε ανοικτό πόλεμο με την διαφθορά, με τη διαπλοκή και το έγκλημα και να στείλω το μήνυμα πως δεν πρόκειται να κάμψουν τις αντιστάσεις μας, δεν πρόκειται να φιμώσουν ούτε την ΕΔΕΚ ούτε τα στελέχη μας. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για διαφάνεια, για κάθαρση, για δικαιοσύνη, για δημοκρατία».

 

Δειτε Επισης

Παρέδωσε από τις 3 Ιουνίου τα κλειδιά της Μητρόπολης ο Τυχικός-Ζητά ξανά την απόφαση της Συνόδου
Καταγγελίες για άλλες δύο υποθέσεις τραυματισμών από ΤΑΚΑΤΑ-Αξιολογεί τις αναφορές η Ερευνητική Επιτροπή
Ζήτησαν από την ΡΑΕΚ να μην εγκρίνει το αίτημα της ΑΗΚ για αύξηση του ρεύματος οι βουλευτές της Επ. Ενέργειας
Συνολικά 101 άτομα έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας από Ισραήλ μετά από αίτημα της Γαλλίας
Επαναπατρίστηκαν 16 πρόσωπα σε πέντε μέρες σε συνεργασία με τη FRONTEX
Κατέρρευσε η εκεχειρία-Προειδοποιεί για αντίποινα το Ισραήλ, το Iράν διαψεύδει ότι εκτόξευσε πυραύλους
Πρόοδος στη διάγνωση κινδύνου για καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών
Άρχισε η συζήτηση που αφορά το νομοσχέδιο για ένταξη Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν
Διαφωνεί η Κυβέρνηση για την αύξηση στην τιμή του ρεύματος, αναγκαία λέει η ΑΗΚ-«Δεν δικαιολογείται»
Το Κατάρ καταδικάζει την ιρανική επίθεση σε αμερικανική βάση και καλεί σε διπλωματική αποκλιμάκωση