Θετικός στον κορωνοϊό ο Κουλιμπαλί

Ακόμα ένα πρόβλημα για τον Τζενάρο Γκατούζο, αφού μετά τον Γκουλάμ, θετικός στον ιό βρέθηκε και ο Καλιντού Κουλιμπαλί.

Συγκεκριμένα, η Νάπολι με ανακοίνωσή της τόνισε πως ο κεντρικός αμυντικός δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα, ωστόσο θα μείνει σε καραντίνα για το επόμενο διάστημα όπως αναφέρει το πρωτόκολλο των υγειονομικών αρχών.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα χάσει το ματς με την Τζένοα, όπως και τον επαναληπτικό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με την Αταλάντα.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Επανήλθε το ΑΚΕΛ και απαντά εκ νέου στον ΠτΔ-«Μικροπολιτική και συνεχής προεκλογική εκστρατεία για το 2028»
Σοκαριστικές μαρτυρίες από το ιστιοφόρο που «καρφώθηκε» στη γέφυρα του Μπρούκλιν-«Ακούγαμε ουρλιαχτά»
Κάλεσμα Αρχιεπισκόπου σε Τυχικό να δώσει απαντήσεις για τη συμπεριφορά του ενώπιον της Ιεράς Συνόδου
Προσπάθειες να επιστραφεί η παραλία Lady’s Mile στο κοινό-Καθησυχάζει η υφυπουργός Ναυτιλίας
Ενθρονίστηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ'-Πάνω από 250.000 πιστοί στο Βατικανό, ποιοι έδωσαν το «παρών» στην τελετή
Απαντά στις αντιδράσεις ΑΚΕΛ για τις μονάδες αφαλάτωσης ο Χριστοδουλίδης-«Κάποια θέματα δεν προσφέρονται για προεκλογική»
Το ερχόμενο Σάββατο η κατ΄ιδίαν συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν-Η συνομιλία με Χαν και το τετ α τετ με Ερντογάν
Μπούκαραν σε σπίτι στη Πάφο και συνέλαβαν τέσσερα πρόσωπα-Καταζητείτο για απόπειρα φόνου και ληστεία ο ένας
ΒΙΝΤΕΟ: Σε κλίμα κατάνυξης η τελετή ενθρόνισης του Πάπα Λέοντα ΙΔ'-Έλαβε τα «δώρα» ο Ποντίφικας
Η Ρωσία εξαπολύει τη μεγαλύτερη επίθεση με drones στην Ουκρανία από την αρχή του πολέμου-Μια νεκρή στο Κίεβο