Βροχές και καταιγίδες στο σημερινό μενού του καιρού

Μέτριο μέχρι ισχυρό βορειοανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα, αραιή κυρίως, σκόνη.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις και, αναμένονται κατά τόπους μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, ενώ από το μεσημέρι κυρίως και μετά αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Στα δυτικά παράλια αλλά και σε υπήνεμες περιοχές θα πνέουν κατά διαστήματα μεταβλητοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά παράλια και ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο σε υπήνεμες περιοχές κυρίως του εσωτερικού δεν αποκλείεται τις αυγινές ώρες να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεμα θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά παράλια και ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Παρασκευή και θα κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο αναμένεται πτώση στη θερμοκρασία, κυρίως στα παράλια και μη αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή, παραμένοντας ωστόσο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί για τα σχεδόν πέντε εκατομμύρια του Τζόκερ
Αντιδράσεις ΠΕΟ-ΣΕΚ σε επέκταση εργοδότησης υπαλλήλου πέραν του 65ου έτους στην Αραδίππου
Μη ασφαλή προϊόντα παιδικά παιγνίδια και φουσκωτά εντοπίστηκαν στην αγορά ΕΕ
«Μικρά παιδιά έμαθαν να κρύβουν τα δάκρυά τους στο μαξιλάρι ενός ξένου δωματίου, να γίνονται μεγάλοι πριν την ώρα τους»
Αλαλούμ με το ποσοστό της αύξησης στο ρεύμα-Καταγγέλλει παρέμβαση στη ΡΑΕΚ ο Χατζηγιάννης
Κίνητρα για να ανακάμψει η Λευκωσία ζητά ο Δήμαρχος-Παγοποίηση απόφασης για Μακαρίου θέλει το ΕΤΕΚ
Εκπαιδεύονται λειτουργοί για καταρτισμό έμφυλου προϋπολογισμού
Επιδιώκει να εμπνεύσει στα παιδιά θέληση για επιστροφή στην κατεχόμενη γη το ΥΠΑΝ
Δημοσίευση για διαθέσιμες τουρκοκυπριακές περιουσίες ανά τρίμηνο-Μόνη εκκρεμότητα τα ενοίκια
Ανοικτή πρόσβαση στην ιστοσελίδα Ψηφιακό Φροντιστήριο ανακοίνωσε το Yπουργείο Παιδείας