Στα 390.595 τα μηνύματα που απεστάλησαν την Τετάρτη στο 8998

Στις 390.595 ανήλθαν τα συνολικά μηνύματα για κατ’ εξαίρεση μετακινήσεις που οι Κύπριοι απέστειλαν στο 8989 την Τετάρτη, παρουσιάζοντας μικρή αύξηση σε σύγκριση με την προηγούμενη μέρα (389.355).

Σύμφωνα με στοιχεία του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, τα έγκυρα μηνύματα χθες ανήλθαν σε 379.190, με τα εγκεκριμένα μηνύματα να ανέρχονται σε 373.863

Ο κυριότερος λόγος εξόδου ήταν ο αριθμός 2 δηλαδή η μετάβαση σε κατάστημα για αγορά ή προμήθεια αγαθών/υπηρεσιών πρώτης ανάγκης, περιλαμβανομένου και του take away με συνολικά 117.664 (την Τρίτη 120.410) που αντιστοιχεί σχεδόν στο ένα τρίτο των συνολικών εγκεκριμένων μηνυμάτων.

Δεύτερος μεγαλύτερος λόγος εξόδου ήταν ο αριθμός 8 για οποιοδήποτε άλλο σκοπό μετακίνησης που μπορεί να δικαιολογηθεί με βάση τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας για τον οποίο απεστάλησαν συνολικά 82.354.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, σε σειρά προτίμησης λόγος αποστολής μηνύματος στο 8998 ήταν ο αριθμός 6, ήτοι μετακίνηση για φυσική άσκηση ή ατομική άθληση, εφόσον περιορίζεται σε χώρους όπου επιτρέπεται η πρόσβαση για τον οποίο απεστάλησαν συνολικά 79.201.

Ανοδικά κινήθηκε και η αποστολή μηνυμάτων για τον λόγο 5 με συνολικά 33.157 μηνύματα να αποστέλλονται χθες, αφού στον λόγο αυτό, πέραν από την διακίνηση για παροχή βοήθειας σε άτομα που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν, ή βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό έχει προστεθεί και η μετακίνηση για επίσκεψη σε οικία μέχρι δύο ατόμων.

 

 

 

Δειτε Επισης

Άδειασε το αφήγημα των υπουργών του ο Πρόεδρος-Διαφορετική στάση, παραδοχή παραλείψεων και εκτεθειμένοι Χαρτσιώτης-Παναγιώτου
Απολογήθηκε ο Πρόεδρος, «δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε»-Τα δώδεκα μέτρα που εξήγγειλε στο διάγγελμά του
Φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», αλλά όταν τους απάντησαν «Λευτεριά στην Κύπρο» έκοψαν το ρεύμα στην Αμοργό
Ακμάζουν οι απάτες μέσω διαδικτύου-Τρεις καταγγελίες ενώπιον των Αρχών, απέσπασαν 37 χιλιάδες οι επιτήδειοι
Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε Μεσσηνία και Κύθηρα, νέο «112» στην Εύβοια
Η τραγική ιστορία της οικογένειας Γερολέμου που έχασε το σπίτι της από την πυρκαγιά-«Δουλέψαμε, δεν έμεινε τίποτα»
Από το πορτοκαλί στο κίτρινο η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Ανακοινώνει μέτρα για τους πυρόπληκτους ο Πρόεδρος, αποζημιώνονται πλήρως-Τα παράπονα και τι συμφωνήθηκε
Τα πρόσωπα της τραγωδίας έχουν ονοματεπώνυμο... Επαναπατρίστηκαν τα τελευταία χρόνια στον τόπο που γεννήθηκαν οι άτυχοι Δημήτρης και Μάρω
Στην κόλαση της Προύσας... Πάνω από 1.700 εκκενώσεις, νεκρός πυροσβέστης από ανακοπή και 76 ενεργά μέτωπα