Μαινόμενος πολίτης εισέβαλε στο ΡΙΚ για το El Diablo-Φώναζε στους δημοσιογράφους

Συνεχίζονται τα παρατράγουδα για την επιλογή του τραγουδιού «El Diablo», που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision. Αναστάτωση προκλήθηκε στο ΡΙΚ, λίγα λεπτά πριν τις 2:30 το μεσημέρι, όταν άνδρας εισήλθε εντός των εγκαταστάσεων και άρχισε να επιτίθεται φραστικά ενάντια στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας βρισκόταν έξω από τις εγκαταστάσεις του κρατικού καναλιού και διαμαρτυρόταν για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision. Σε κάποια στιγμή, ο άνδρας βρήκε την ευκαιρία να εισέλθει εντός του καναλιού, όταν άνοιξε η πύλη και τότε άρχισε η ένταση.

Στη θέα των δημοσιογράφων, που βρίσκονταν στην αυλή του κτιρίου, ο «εισβολέας» άρχισε να φωνάζει και να τους προκαλεί. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ένας εκ των δημοσιογράφων μη μπορώντας να συγκρατηθεί, θέλησε να του απαντήσει, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβουν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία έστειλε στο σημείο περιπολικά, ενώ ο άνδρας κλήθηκε για κατάθεση σε τοπικό αστυνομικό σταθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ξάφρισαν οικίες, έκλεψαν και... κινητό και τους πρόδωσε το GPS-Χειροπέδες σε τρεις
Συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα που πιάστηκαν με φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα στον τελικό
Επτά χρόνια μετά μπήκε το νερό στο αυλάκι για τη Σχολή Επιμόρφωσης Οδηγών-Υλοποιείται τον Οκτώβριο
Aποτράπηκε επέκταση φωτιάς εντός του Δασικού Πάρκου Αθαλάσσας
Στο Νοσοκομείο γυναίκα μετά από ατύχημα στις θαλασσινές σπηλιές
Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στον Άγιο Συλά-Συνεχίζονται οι προσπάθειες για πλήρη κατάσβεση
Συνελήφθη ο 36χρονος οδηγός του βαρέου οχήματος που ενεπλάκη στο θανατηφόρο της Πάφου
Συμβασιούχοι Ειδικοί Αστυνομικοί ζητούν από ΠτΔ λύση στο θέμα παραμονής τους στην Αστυνομία
Νέα πυρκαγιά στη Λεμεσό κοντά σε οικία και κτηνοτροφικό υποστατικό-Πνέουν άνεμοι στην περιοχή
Υπό έλεγχο η Πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού-Από τα όρια δρόμου ξεκίνησε η φωτιά