Με βασικούς Μπρούμα και Βαλμπουενά ο Μαρτίνς κόντρα στην Αϊντχόφεν

Ο Ολυμπιακός - όπως είχατε διαβάσει από την πρώτη στιγμή - πηγαίνει στο ματς με τη PSV Αϊντχόφεν με 4-3-3 και με βασικούς τους Μπρούμα και Βαλμπουενά. Οι 11 του Μαρτίνς: Σα - Λαλά, Μπα, Σεμέδο και Ρέαμπτσιουκ - Μπουχαλάκης, Καμαρά και Εμβιλά - Βαλμπουενά, Μπρούμα και Ελ Αραμπί.

Σε σχέση με το πρώτο ματς ο Ολυμπιακός έχει την αλλαγή Σεμέδο με Σωκράτη. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ξεκινήσει το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη με τον Σα κάτω από τα γκολπόστ, τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη στα «6αρο-8άρια», τους Μπρούμα, Βαλμπουενά στα «φτερά» και τον Καμαρά σε ελεύθερο ρόλο στον άξονα πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Οι 11 της PSV Αϊντχόφεν σε 3-5-2, που στο πρώτο παιχνίδι είχε ξεκινήσει με 4-4-2: Εμβογκό - Τέζε, Μποσκάγλι, Βλεργκέβερ - Ντάμφρις, Ροσάριο, Γκέτσε, Τόμας και Μαξ - Ζάχαβι και Μάλεν.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Φονικοί ανεμοστρόβιλοι στις ΗΠΑ-Τουλάχιστον 20 νεκροί σε Κεντάκι και Μιζούρι
Αυστηρότερες κυρώσεις κατά της Μόσχας ζητά ο Ζελένσκι-Έτοιμος να ασκήσει μοχλό πίεσης ο Τραμπ στη Ρωσία
Τι είναι ο εντερόκοκκος που εντοπίστηκε στα νερά στη Λεμεσό-Σε ετοιμότητα οι Αρχές
Οι τέσσερις όροι που έθεσε η Ρωσία προς την Ουκρανία-«Αποκομμένες απαιτήσεις από την πραγματικότητα»
Το παράδειγμα Μπους και πώς το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν ενισχύθηκε από τους… Αμερικανούς
Από το «Turkaegean» στο «Island Cyprus»-Τουριστική καμπάνια από το ψευδοκράτος με τις... πλάτες της Άγκυρας
Ντρίμπλες από το Κρεμλίνο-«Ίσως» να υπάρξει συνάντηση του Πούτιν με τον Ζελένσκι, ο όρος της Μόσχας
Πακέτο έργων ύψους 660 εκ. ευρώ για ανάπτυξη της Λεμεσού ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Αχρησιμοποίητες τουλάχιστον 80 κλίνες λόγω έλλειψης νοσηλευτών-Προκαταρκτική συμφωνία ΟΚΥπΥ με συντεχνίες
Μετά τα κρούσματα ιλαράς στην Κύπρο αυξήθηκαν οι εμβολιασμοί παιδιών-Ανησυχία για την κατάσταση στην ΕΕ