Άλλες δύο συλλήψεις για κλοπές μαρμάρινων κολώνων και πετρών-Αφέθηκε ελεύθερη 41χρονη

Στη σύλληψη 32χρονου με δικαστικό ένταλμα, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο, σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης αποθήκης με οικοδομικά υλικά, από την οποία κλάπηκαν μαρμάρινα κολωνάκια και κομμάτια πέτρας. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα, 39χρονη, η οποία τέθηκε υπό κράτηση.

Οι δύο διαρρήξεις σημειώθηκαν στις 15-16 Φεβρουαρίου και στις 19-20 Φεβρουαρίου. Από την αποθήκη κλάπηκαν 50 μαρμάρινα κολωνάκια, συνολικής αξίας 2,500 ευρώ, κατά την πρώτη διάρρηξη, ενώ γύρω στα 125 κομμάτια πέτρας για επένδυση τοίχων, συνολικής αξίας 400 ευρώ, κλάπηκαν κατά τη δεύτερη διάρρηξη.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Πάφου, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 32χρονου και της 39χρονης, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Δικαστικό ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και εναντίον 41χρονης, αφού σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, οι δράστες χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο του οποίου η ίδια είναι η εγγεγραμμένη ιδιοκτήτρια.

Την περασμένη Δευτέρα, τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου προχώρησαν σε έρευνα στην οικία της 39χρονης, στην Πάφο, όπου εντόπισαν μαρμάρινα κολωνάκια και πλάκες πέτρας που πιστεύεται ότι κλάπηκαν από την εν λόγω αποθήκη. Τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν επίσης πλάκες πέτρινης ψηφίδας, μαρμάρινα σκαλιστά σχέδια και άλλα αντικείμενα, η προέλευση των οποίων διερευνάται. Μέρος της περιουσίας που ανευρέθηκε, είχε ήδη χρησιμοποιηθεί σε τοίχους και περιτοιχίσματα της οικίας.

Η 39χρονη συνελήφθη την ίδια μέρα με δικαστικό ένταλμα, ενώ χθες Τρίτη οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησής της, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Λίγο μετά τις 3.00 σήμερα το απόγευμα, εντοπίστηκαν από τα μέλη του ΤΑΕ και συνελήφθησαν οι 32χρονος και 41χρονη. Η 41χρονη αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερη, αφού από τις έρευνες που ακολούθησαν της σύλληψής της, δεν προέκυψε οτιδήποτε το ενοχοποιητικό εναντίον της, ενώ ο 32χρονος τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι ΗΠΑ απειλούν με δασμούς ως και 3.521% σε φωτοβολταϊκά που παράγονται στη νοτιοανατολική Ασία
BINTEO: Γολγοθάς η επιστροφή από τις Πασχαλινές διακοπές για τους Αθηναίους-Ατελείωτες ουρές οχημάτων
«Παγίδευση των οδηγών το στήσιμο ραντάρ πλησίον κυκλικών κόμβων»-Πέραν των 15 χιλιάδων οι καταγγελίες
Το Σαββατοκυρίακο αναμένεται να τελεσθεί η κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου
Νέες ρωσικές επιθέσεις σε διάφορες περιοχές της Ουκρανίας
Στα άδυτα του παπικού κονκλαβίου–Πώς θα γίνει η επιλογή του νέου Ποντίφικα
Ισόβια κάθειρξη στον δράστη της σφαγής στο Ελ Πάσο του Τέξας-Σκότωσε 23 άτομα
Αίθριος αλλά με σκόνη στην ατμόσφαιρα ο καιρός-Στους 31 βαθμούς η θερμοκρασία
Οι 100 πρώτες μέρες της 2ης θητείας Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ σε 10 στιγμές-κλειδιά
Έλαβαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών για το τριπλό θανατηφόρο-Αποστέλλεται στον Εισαγγελέα ο φάκελος