Στις 23 Μαρτίου η εκδίκαση της υπόθεσης για το club που άνοιξε παράνομα

Στις 23 Μαρτίου 2021 θα εκδικαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, υπόθεση στην οποία κατηγορείται υπεύθυνος υποστατικού στη Λάρνακα που φέρεται να λειτουργούσε το νυχτερινό κέντρο παράνομα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφορίας για παράνομη λειτουργία νυχτερινού κέντρου στην επαρχία Λάρνακας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 20 Φεβρουαρίου, αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι το υποστατικό λειτουργούσε με μυστικότητα και με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη γίνεται αντιληπτή η λειτουργία του.

Όταν οι αστυνομικοί εισήλθαν στο υποστατικό διαπιστώθηκε ότι αυτό βρισκόταν σε λειτουργία και μετέδιδε μουσική μέσων μεγαφώνων, αφού εντοπίστηκαν τρία άτομα που εργάζονταν ως DJ, ενώ 14 θαμώνες εντοπίστηκαν να είναι κρυμμένοι σε διάφορα σημεία εντός του υποστατικού.

Τα 17 άτομα καταγγέλθηκαν εξωδίκως με χρηματικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ έκαστος, για παράβαση του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Ο υπεύθυνος του υποστατικού, καταγγέλθηκε για λειτουργία του νυχτερινού κέντρου κατά παράβαση του Λοιμοκαθάρσεως Νόμου καθώς και για λειτουργία χωρίς άδεια από τον ΚΟΤ, χωρίς άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών, χωρίς άδεια χρήσης μεγαφώνων και επειδή  επέτρεψε το κάπνισμα σε θαμώνες.

Λόγω της σοβαρότητας των αδικημάτων σε βάρος του υπεύθυνου του υποστατικού, σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία και σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου και καταχωρήθηκε η υπόθεση.

Το Δικαστήριο όρισε την 23η Μαρτίου 2021 ως ημερομηνία για εκδίκαση της υπόθεσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθη Συμβασιούχος Αστυνομικός για τα επεισόδια στη Λακατάμια-Άλλες τρεις συλλήψεις
Καταζητείται 30χρονος για τρεις ένοπλες ληστείες στην Αγία Νάπα (pics)
Ξάφρισαν οικίες, έκλεψαν και... κινητό και τους πρόδωσε το GPS-Χειροπέδες σε τρεις
Συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα που πιάστηκαν με φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα στον τελικό
Επτά χρόνια μετά μπήκε το νερό στο αυλάκι για τη Σχολή Επιμόρφωσης Οδηγών-Υλοποιείται τον Οκτώβριο
Aποτράπηκε επέκταση φωτιάς εντός του Δασικού Πάρκου Αθαλάσσας
Στο Νοσοκομείο γυναίκα μετά από ατύχημα στις θαλασσινές σπηλιές
Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στον Άγιο Συλά-Συνεχίζονται οι προσπάθειες για πλήρη κατάσβεση
Συνελήφθη ο 36χρονος οδηγός του βαρέου οχήματος που ενεπλάκη στο θανατηφόρο της Πάφου
Συμβασιούχοι Ειδικοί Αστυνομικοί ζητούν από ΠτΔ λύση στο θέμα παραμονής τους στην Αστυνομία