«Οποιοσδήποτε βρίσκεται στον Αρχάγγελο έχει ευθύνη, μια σελίδα που δεν θέλαμε»

Στη μαύρη σελίδα που γράφτηκε χθες στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος έμεινε εκτός πρώτης εξάδας για πρώτη φορά από την εφαρμογή τρων πλέι οφ, κλήθηκε να αναφερθεί ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Μιλώντας στην κάμερα της Primetel, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ τόνισε ότι οποιοσδήποτε βρίσκεται στον Αρχάγγελο έχει ευθύνη και πως είναι μια σελίδα που κανείς δεν θα ήθελε.

«Είναι μια σελίδα που κανείς στον ΑΠΟΕΛ δεν θα ήθελε να γραφτεί. Αυτό είναι δεδομένο πλέον είναι κάτι που διαφαινόταν όταν πετάγαμε βαθμούς. Αυτή την ευθύνη πρέπει να την κουβαλήσουμε μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Θέλουμε να παρουσιαστούμε και σήμερα αλλά και στα επόμενα παιχνίδια ως ΑΠΟΕΛ. Είναι μια σελίδα που δεν θα θέλαμε να είμαστε πρωταγωνιστές. Και αναφέρομε ξανά σε όλους που ανήκουν στον Αρχάγγελο γιατί όλοι έχουν ευθύνη».

Υπενθυμίζεται ότι, ο σύλλογος της Λευκωσίας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο δεύτερο γκρουπ, αφού από το 2007 που εφαρμόστηκαν τα πλει οφ, έδινε το παρόν του στο γκρουπ των ισχυρών και μάλιστα κατάφερε να κερδίσει όλες τις φορές τον τίτλο του πρωταθλητή, πλην από τις σεζόν 2008 και 2012.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μετέφερε την ισχυρή βούληση για επανέναρξη των συνομιλιών στον ΓΓ ο Κόμπος-«Έπρεπε να σταλεί σαφές μήνυμα»
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών με τον Γκουτέρες-Το Κυπριακό στο επίκεντρο
Ανασύρθηκε τμήμα της ατράκτου του αεροπλάνου της American Airlines από τον ποταμό Ποτόμακ
Το «πραξικόπημα» του Ίλον Μασκ στην αμερικανική Κυβέρνηση, με τις ευλογίες του Ντόναλντ Τραμπ
Τα σενάρια που εξετάζουν οι ειδικοί στην Σαντορίνη-«Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο φαινόμενο»
«Ιερή» κατσάδα στον Τυχικό-Του ζήτησαν να αποσύρει τις δημοσιεύσεις κατά του Αρχιεπισκόπου
Θέλει συσκευές που εκτοξεύουν μικρές ελαστικές μπάλες για αντιμετώπιση των χούλιγκανς ο Σύνδεσμος Αστυνομίας
Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για δωρεά οργάνων του τρίχρονου- Αναζητείται λήπτης για την καρδιά του
O 'Iλον Μασκ λέει ότι θα τερματιστεί η λειτουργία της USAID-Κάνει το αδίστακτο έργο της CIA»
«Τουρκίγε»: Δύο στρατιωτικές βάσεις ιδρύει στη Συρία η Τουρκία