Ρίψη πυροβολισμών εναντίον δύο κατοικιών-Ζημιές και σε παρακείμενο όχημα

Επεισοδιακή ήταν η νύχτα για 39χρονο στη Λάρνακα και την οικογένειά του, αφού βρέθηκε στο στόχαστρο αγνώστων, που έριψαν πυροβολισμούς κατά της κατοικίας του και της κατοικίας των γονιών του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 1:30 τα ξημερώματα, άνδρας ηλικίας 39 ετών τηλεφώνησε στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι άγνωστος πυροβόλησε τόσο την δική του κατοικία, όσο και την κατοικία των γονιών του, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη δική του. Ο 39χρονος διαμένει με τη σύζυγο και το παιδί του.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και διαπιστώθηκε ότι ρίφθηκαν πυροβολισμοί στην πρόσοψη των δύο οικιών και προκλήθηκαν ζημιές τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό μέρος των δύο κατοικιών. Παράλληλα, ζημιές προκλήθηκαν και στο όχημα της μητέρας του 39χρονου.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας εντοπίστηκε αριθμός από κάλυκες, καθώς και πλήρη φυσίγγια. Εκτιμάται ότι οι πυροβολισμοί ρίφθηκαν από αυτόματο πυροβόλο όπλο. Ο 39χρονος δεν έδωσε κατεύθυνση για εντοπισμό των υπόπτων.

Η Αστυνομία συνεχίζει τους ελέγχους.

Δειτε Επισης

Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο
Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και μεγάλο χρηματικό στη Λεμεσό-Προχώρησε σε συλλήψεις η Αστυνομία
Χειροπέδες σε 50 αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο-Αναχωρούν από τη Δημοκρατία 23
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του ο 45χρονος Μάριος Δημητρίου (pic)
Συνελήφθη Συμβασιούχος Αστυνομικός για τα επεισόδια στη Λακατάμια-Άλλες τρεις συλλήψεις
Καταζητείται 30χρονος για τρεις ένοπλες ληστείες στην Αγία Νάπα (pics)
Ξάφρισαν οικίες, έκλεψαν και... κινητό και τους πρόδωσε το GPS-Χειροπέδες σε τρεις
Συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα που πιάστηκαν με φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα στον τελικό
Επτά χρόνια μετά μπήκε το νερό στο αυλάκι για τη Σχολή Επιμόρφωσης Οδηγών-Υλοποιείται τον Οκτώβριο
Aποτράπηκε επέκταση φωτιάς εντός του Δασικού Πάρκου Αθαλάσσας