Τρεις εργάσιμες μέρες για ενημέρωση του συστήματος του Τμήματος Φορολογίας για ηλεκτρονικές πληρωμές

Απαιτείται χρονικό διάστημα τριών εργάσιμων ημερών για ενημέρωση των  μηχανογραφικών συστημάτων του Τμήματος Φορολογίας, σε σχέση με ηλεκτρονικές πληρωμές που πραγματοποιούνται προς το Τμήμα, είτε μέσω JCCSmart, είτε μέσω Internet Banking.

Αυτό αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση το Τμήμα Φορολογίας, προσθέτοντας ότι στη βάση αυτού, δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε εξυπηρέτηση κοινού η οποία προϋποθέτει επιβεβαίωση των ηλεκτρονικών πληρωμών προτού παρέλθει χρονικό διάστημα τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή, όπως για παράδειγμα η χαρτοσήμανση συμβολαίων για τα οποία προηγήθηκε ηλεκτρονική πληρωμή, η έκδοση πιστοποιητικού μεταβίβασης ακίνητης ιδιοκτησίας για το οποίο απαιτείται επιβεβαίωση πληρωμής, κ.ά.

Τέλος, το Τμήμα Φορολογίας προτρέπει το κοινό για τους πιο πάνω λόγους και για αποφυγή ταλαιπωρίας να απευθύνεται στα Επαρχιακά Γραφεία για τέτοιου είδους εξυπηρέτηση, μετά την πάροδο τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πληρωμής.

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

«Θεριακλής» τουρίστας άναψε τσιγάρο στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου και συνελήφθη
Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα παραστεί στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου
Μπαλάκι οι ευθύνες για το χάος των λαμπρατζιών-«Αποποίηση ευθυνών για πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας»
Έναρξη δημόσιας διαβούλευσης για προτεινόμενο σχέδιο Κανονισμών αξιολόγησης εκπαιδευτικών
BINTEO: Δυο συλλήψεις έπειτα από συμπλοκή αλλοδαπών στη Λάρνακα-«Έχουν ρημάξει την πόλη»
ΒΙΝΤΕΟ: Άγρια συμπλοκή στην παλιά Λευκωσία-Χειροπέδες σε 33χρονο για κατοχή μαχαιριού
Έβαλε τέλος στα σενάρια για «προεδρικές» ο Ουστέλ-Ανακοίνωσε ότι στηρίζει Τατάρ
Η Πρεσβεία της Αγίας Έδρας στην Κύπρο ανοίγει βιβλίο συλλυπητηρίων για τον Πάπα
Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος 16χρονος για ρίψη κροτίδων εναντίον αστυνομικών
Θέλει να συνδέσει την διαγωγή μαθητών με εξωτερικές δραστηριότητες ο Χαρτσιώτης λόγω νεανικής παραβατικότητας