Ελεύθερη με τον όρο να μην τον πλησιάζει η καθηγήτρια για την αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή

Ελεύθερη με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε η 35χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για την αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή της. Αυτό έκρινε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο εξέδωσε βούλευμα για την εν λόγω υπόθεση μετά τη διαφωνία που προέκυψε μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέως, σχετικά με την περαιτέρω ποινική μεταχείριση της κατηγορουμένης, μετά την απολογία της την περασμένη Παρασκευή.

Ειδικότερα, η ανακρίτρια είχε την άποψη πως η καθηγήτρια πρέπει να προφυλακιστεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος να συνεχίσει την αποπλάνηση του 13χρονου, ενώ ο εισαγγελέας να αφεθεί ελεύθερη με όρους.

Τώρα, τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου έκριναν ότι η κατηγορούμενη πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης από τη χώρα. Επίσης με το βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών της επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση μικρότερη του 1 χλμ. Ακόμη οι δικαστές απαγόρευσαν στην κατηγορουμένη να έχει οποιασδήποτε επικοινωνίας με τον 13χρονο (διαδικτυακή, τηλεφωνική και δια ζώσης). Επιπρόσθετα, το συμβούλιο αποφάσισε η 35χρονη κατηγορουμένη να παρακολουθείται από ψυχολόγο, όπως είχε προτείνει η εισαγγελέας.

Κατά την απολογία της πάντως την περασμένη Παρασκευή η 35χρονη φέρεται να είχε δηλώσει μετανιωμένη για τις πράξεις και να είχε ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια και τον μαθητή.

Τέλος, να σημειωθεί ότι μέχρι να εκδοθεί το βούλευμα και τα μέλη του συμβουλίου να λύσουν τη διαφωνία η κατηγορουμένη βρισκόταν σε κάτ’ οίκον περιορισμό.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Σε διαθεσιμότητα στρατιωτικός stalker που είχε γίνει εφιάλτης σε δύο γυναίκες στην Ελλάδα
Απειλούσαν να κόψουν τα δάχτυλα του γιου του επιχειρηματία ο Ivan Greko και οι άλλοι απαγωγείς
Όποιος μπήκε μέσα στο σπίτι ήταν γνωστός της λέει γειτόνισσα της 48χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Νέα Χαλκηδόνα
Στο Αυτόφωρο πέντε γυναίκες για pole dancing στα Ανάκτορα στην Κέρκυρα
Γνωστός τράπερ εμπλέκεται σε υπόθεση απαγωγής γιου επιχειρηματία στην Ελλάδα
Στο κάδρο της Αστυνομίας ο σύντροφος της νεκρής γυναίκας στη Νέα Χαλκηδόνα-«Την εκβίαζε και την πίεζε»
Αντιφάσεις, σκιές και νέα πρόσωπα κλειδιά στο θρίλερ με τους τρεις θανάτους στο Ελληνικό
Θρίλερ με τη νεκρή γυναίκα στη Νέα Χαλκηδόνα-Εγκληματική ενέργεια βλέπουν οι Αρχές
Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στην οικία της στη Νέα Χαλκηδόνα-Στραγγαλισμό δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
Προφυλακιστέα η 33χρονη που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια-«Δεν ήξερα τι έκανα»