Ελεύθερη με τον όρο να μην τον πλησιάζει η καθηγήτρια για την αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή

Ελεύθερη με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε η 35χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για την αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή της. Αυτό έκρινε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο εξέδωσε βούλευμα για την εν λόγω υπόθεση μετά τη διαφωνία που προέκυψε μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέως, σχετικά με την περαιτέρω ποινική μεταχείριση της κατηγορουμένης, μετά την απολογία της την περασμένη Παρασκευή.

Ειδικότερα, η ανακρίτρια είχε την άποψη πως η καθηγήτρια πρέπει να προφυλακιστεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος να συνεχίσει την αποπλάνηση του 13χρονου, ενώ ο εισαγγελέας να αφεθεί ελεύθερη με όρους.

Τώρα, τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου έκριναν ότι η κατηγορούμενη πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης από τη χώρα. Επίσης με το βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών της επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση μικρότερη του 1 χλμ. Ακόμη οι δικαστές απαγόρευσαν στην κατηγορουμένη να έχει οποιασδήποτε επικοινωνίας με τον 13χρονο (διαδικτυακή, τηλεφωνική και δια ζώσης). Επιπρόσθετα, το συμβούλιο αποφάσισε η 35χρονη κατηγορουμένη να παρακολουθείται από ψυχολόγο, όπως είχε προτείνει η εισαγγελέας.

Κατά την απολογία της πάντως την περασμένη Παρασκευή η 35χρονη φέρεται να είχε δηλώσει μετανιωμένη για τις πράξεις και να είχε ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια και τον μαθητή.

Τέλος, να σημειωθεί ότι μέχρι να εκδοθεί το βούλευμα και τα μέλη του συμβουλίου να λύσουν τη διαφωνία η κατηγορουμένη βρισκόταν σε κάτ’ οίκον περιορισμό.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο στη Βουλή των Ελλήνων-Λήξη συναγερμού
Τηλεφώνημα για βόμβα στην Βουλή της Ελλάδας
Έτσι ξυλοκόπησαν επιχειρηματία σε εστιατόριο στη Γλυφάδα-Έβγαλαν όπλο για να υπογράψει ότι δεν οφείλουν ούτε 1 ευρώ
Εμμονικός με τη γειτόνισσα του 44χρονος στην Ελλάδα-Της έκανε σεξουαλικές προτάσεις και διέδιδε ότι είναι ιερόδουλη
Ελεύθερος υπό όρους ο βιολογικός πατέρας του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου
Άγριος καβγάς Γεωργιάδη και Πολάκη-«Να δω αν θα έρθεις με παντελονάτη ενδυμασία στο Δικαστήριο, λες π@π@ριές…»
BINTEO: Η στιγμή που Σύρος επιτίθεται σε 22χρονη στη Σόλωνος για να τη βιάσει
Απολογείται ο πατέρας του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου-«Είχε να δει το παιδί δύο χρόνια»
Στην ελληνική Βουλή η δικογραφία για Καραμανλή και Σπίρτζη για τα Τέμπη
Ενώπιον της ανακρίτριας ο βιολογικός πατέρας του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Ελλάδα