Οι επισιτιστικές επιχειρήσεις στο…μενού των τουριστών με EnterCΥ

Στο πλαίσιο του έργου EnterCY πραγματοποιείται κάλεσμα, για δήλωση ενδιαφέροντος, σε όσες επιχειρήσεις του επισιτιστικού κλάδου ενδιαφέρονται να συμπεριληφθούν στη λίστα των υπηρεσιών που θα εμφανίζονται στην πλατφόρμα και στην εφαρμογή του έργου.

Η καινοτόμα πλατφόρμα και εφαρμογή EnterCY θα παρέχουν τη δυνατότητα σε τουρίστες που ενδιαφέρονται να επισκεφθούν την Κύπρο, να ενημερώνονται για την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας, ενώ θα λαμβάνουν εξατομικευμένες προτάσεις για διάφορες δραστηριότητες, αξιοθέατα και υπηρεσίες, επί τόπου, βάσει της τοποθεσίας στην οποία θα βρίσκονται, όταν θα έχουν πλέον επισκεφθεί το νησί. Για την ενίσχυση της εμπειρίας των τουριστών θα αξιοποιηθούν πρωτοποριακές τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, όπως εικονική πραγματικότητα (VR), και επαυξημένη πραγματικότητα (AR), τεχνητή νοημοσύνη (AI), τεχνικές γεωτοποθέτησης (Location Awareness) και εμβυθιστική πραγματικότητα (IR). 

Επιχειρήσεις του επισιτιστικού κλάδου που επιθυμούν να συμπεριληφθούν στη λίστα των υπηρεσιών που θα εμφανίζονται, τόσο στην πλατφόρμα όσο και στην εφαρμογή EnterCY, μπορούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονική δήλωση ενδιαφέροντος, χωρίς κάποια χρέωση, μαζί με την οποία θα πρέπει να υποβάλουν και τη σχετική άδεια τους για λειτουργία Κέντρου Αναψυχής.  Έτσι, στη βάση της τοποθεσίας και των προτιμήσεων των τουριστών που θα αξιοποιούν την εφαρμογή του EnterCY, θα εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες τους.

Το καινοτόμο ευρωπαϊκό έργο EnterCY, υλοποιείται από το Ερευνητικό Κέντρο Frederick, στον ρόλο του συντονιστή του έργου, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, τις εταιρείες CyRIC, Silversky3D και ΙΜΗ, το Υφυπουργείο Τουρισμού, το Τμήμα Αρχαιοτήτων, τον Σύνδεσμο Ξεναγών Κύπρου και τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και την Κυπριακή Δημοκρατία μέσω του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας.

Για δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής επιχείρησης στην πλατφόρμα EnterCY πατήστε εδώ.

Πληροφορίες για το έργο EnterCY μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.entercyprus.com/

Για περισσότερες πληροφορίες - ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Tη Δευτέρα έτοιμη η έκθεση για τον Ακάμα
Κενά στους νέους κανονισμούς λειτουργίας Δημοτικών βρήκαν οι οργανώσεις για ΑμεΑ-«Δεν έγινε διαβούλευση»
Το ΥΠΕΞ χειρίζεται θέμα με παρεμπόδιση μετάβαση επιθεωρητών στο Ριζοκάρπασο
Αρχίζει προσπάθεια για ψήφισμα στο ΕK για αγνοούμενους-Κατατέθηκε κείμενο εργασίας
«Δεν θα εγκαταλείψουμε τα χαρακώματα»-Στο στόχαστρο της Άγκυρας η Τ/κ δημοσιογράφος Αϊσεμντέν Ακίν
Μείωση 12% στην τιμή του ρεύματος τον Νοέμβριο
Αποσύρονται καλλυντικά προϊόντα από τη ευρωπαϊκή αγορά
Νέα απάτη στο όνομα των Κυπριακών Ταχυδρομείων μέσω Facebook (pics)
Αυτές είναι οι δέκα επικίνδυνες οικοδομές στον Δήμο Λευκωσίας
Στους 3 βαθμoύς η θερμοκρασία στα ορεινά το βράδυ-Πιθανόν να σχηματιστεί παγετός