Έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους και τους απείλησε με πιστόλι

Με πιστόλι απείλησε 21χρονος Σύρος, τρείς ομοεθνείς του στην Λεμεσό μετά από συνάντηση για επίλυση οικονομικής διαφοράς. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού από τρείς Σύριους ηλικίας 24,23, και 20, ότι συναντήθηκαν στην περιοχή της Ομόνοιας στην Λεμεσό, με δύο ομοεθνείς τους 21 και 22 ετών, για επίλυση μιας οικονομικής διαφοράς που είχαν, σε σχέση με την επιδιόρθωση του οχήματος του 24χρονου από τον 21χρονο.

Στην συνέχεια, ακολούθησε έντονη λογομαχία και αντιπαράθεση μεταξύ τους. Τότε ο 21χρονος, ανέσυρε πιστόλι το οποίο είχε εντός του οχήματος του και απείλησε τους άλλους τρεις, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από έρευνα της Αστυνομίας, ο 21χρονος και ο 22χρονος εντοπίστηκαν και εξετάζοντας το σπίτι, βρέθηκε ένα ομοίωμα πιστολιού, το οποίο ανταποκρίνεται στην περιγραφή που έδωσαν οι παραπονούμενοι.

Οι δυο ύποπτοι, ανακρίθηκαν και κατηγορηθήκαν γραπτώς . Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη.

 

Δειτε Επισης

Eτοιμότητα της Λευκωσίας να συνδράμει στις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς στη Χίο
Χάθηκαν τα ίχνη της 27χρονης Κατερίνας Χρυσοστόμου
Χείμαρρος και αποκαλύψεις από Αθανασίου για την υπόθεση Θανάση-Ποιους έδειξε για ποινικές διώξεις
Ώρες αγωνίας για 16χρονη που απουσιάζει από την οικία της στην Πάφο
Τροχαίο ατύχημα στον περιμετρικό δρόμο Τσερίου-Όχημα αναποδογυρίστηκε
Δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια πίσω από τη φωτιά στο σκάφος στη μαρίνα Λάρνακας
Κοινοί παρονομαστές στο modus operandi των συλληφθέντων για τρομοκρατία σε Κύπρο και Ελλάδα-Αυξημένα μέτρα
Χειροπέδες σε 35χρονη που πιάστηκε με ναρκωτικά στην οικία της-Κατέγραφε παράνομα δημόσιο χώρο
Έστειλαν μήνυμα σε 54χρονο για δήθεν πληρωμή εξωδίκου και του απέσπασαν 1.600 ευρώ
Καταγγελίες πολιτών για μη αντικατάσταση ελαττωματικών αερόσακων-Ζητά ενημέρωση από εταιρείες το ΤΟΜ