Εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Εργασίες συντήρησης και αντικατάστασης λαμπτήρων οδικού φωτισμού θα εκτελούνται στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου από τον κόμβο Πισσουρίου μέχρι τον κόμβο παρά την έξοδο της Πέτρας του Ρωμιού, καθώς και στη συμβολή της Λεωφόρου Νίκαιας με τον 22ο Δρόμο στα Κάτω Πολεμίδια, την Πέμπτη και Παρασκευή 18 και 19 Φεβρουαρίου 2021, μεταξύ των ωρών 08.30 – 16.00.

Ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, του Τμήματος Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναφέρει ότι οι εργασίες θα γίνονται από ιδιωτική εταιρεία, εκ μέρους του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών σε κάθε κατεύθυνση θα γίνουν διευθετήσεις. Συγκεκριμένα, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου θα κλείνει το έρεισμα του δρόμου και σε μεμονωμένες περιπτώσεις, θα κλείνει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 100 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στη Λεωφόρο Νίκαιας θα κλείσει η αριστερή λωρίδα και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

«Αν δεν ήμουν εδώ, το σπίτι μου θα ήταν καμένο»–Μαρτυρίες από το πύρινο μέτωπο της Χίου
H υπηρεσία κατασκοπείας της Ρωσίας κατηγορεί τη Σερβία ότι πoυλά πυρομαχικά στην Ουκρανία
Τι γνωρίζουμε για τη βάση Αλ Ουνέιντ με τους 8.000 Αμερικανούς στο Κατάρ στην οποία επιτέθηκαν οι Ιρανοί
Ο Νετανιάχου σέρνει τις ΗΠΑ σε έναν ακόμη δαπανηρό πόλεμο, δηλώνει η ιρανική αποστολή στον ΟΗΕ
ΒΙΝΤΕΟ: Πανικός σε εμπορικό κέντρο στη Ντόχα την ώρα του αντιαεροπορικού συναγερμού
Η Τεχεράνη αποκάλυψε τον «Khaybar», τον βαλλιστικό πύραυλο που χρησιμοποίησε πρώτη φορά κατά του Ισραήλ
Μάχη με τις φλόγες στη Χίο-Δορυφορική εικόνα αποτυπώνει την καταστροφή
Βίντεο από την ιρανική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους στην Ντόχα
Τραμπ: Άκουσα καλά τον Μεντβέντεφ να λέει πως η Ρωσία θα στείλει πυρηνικές κεφαλές στο Ιράν;
Πούτιν: Η κλιμάκωση στη Μ. Ανατολή φέρνει τον κόσμο πιο κοντά σε μεγάλο κίνδυνο