Νεκρός 56χρονος στην Κρήτη-Εγκλωβίστηκε από τα χιόνια

Ένας κτηνοτρόφος στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Καμινάκι που βρίσκεται στο οροπεδίου Λασιθίου πήγε να ταΐσει τα ζώα του, ωστόσο, εγκλωβίστηκε από τον χιονιά και φαίνεται πως κατέληξε.

Για τον απεγκλωβισμό του υπάρχει σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΜΑΚ, όμως όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ ο κτηνοτρόφος έχει εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις του και είναι νεκρός, πιθανώς από καρδιακή ανακοπή.

Την είδηση επιβεβαιώνει και ο δήμαρχος Οροπεδίου, Γιάννης Στεφανάκης. Σύμφωνα με το ekriti.gr, πρόκειται για 56χρονο άνδρα, και σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου που ήταν μαζί του και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, ο 56χρονος δεν αναπνέει.

Πηγή: Έθνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Έντεκα κιλά ναρκωτικών σε μπουρνούζι, καπελάκια basseball και σακάκι εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων
Σε πύρινο κλοιό η Ελλάδα-Ενεργά μέτωπα σε Κύθηρα και Μεσσηνία, μετρούν τις πληγές τους Αττική και Εύβοια
Ξεκάθαρο μήνυμα Κυβέρνησης-«Δεν θα επιτρέψουμε στην κατοχή να γίνει κανονικότητα»
Έκκληση Επαρχιακής Διοίκησης να ενημερώσουν όσοι δεν το έπραξαν για να αποζημιωθούν-«Πραγματική τραγωδία»
Τσακίζει κόκκαλα πατέρας δύο ανήλικων που έχασε το σπίτι του στη φονική πυρκαγιά-«Δεν επιάμεντε ούτε ρούχο»
Κατέληξε 63χρονος επτά μήνες μετά από τροχαίο-Είχε παρασυρθεί από φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος
«Πράττουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανατρέψουμε επιδιώξεις Τουρκίας»
Αυξάνονται τα περιστατικά θερμοπληξίας-Τέσσερις στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση 61χρονος
Στόχος ο εντοπισμός όλων των αγνοουμένων-«Καμία άλλη μάνα να μην χαθεί με τον καημό του παιδιού της»
Υποχωρεί ο καύσωνας, αυξάνεται η υγρασία-Βελτιωμένες οι καιρικές συνθήκες από βδομάδας