Ο Μπαπέ αποφάσισε να παραμείνει στην Παρί και τη νέα σεζόν

Ο Γάλλος επιθετικός ήταν στο στόχαστρο της Ρεάλ, από την περίοδο που είχε κάνει το… μπαμ με τη Μονακό, αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα μετακομίσει στη Μαδρίτη ούτε το φετινό καλοκαίρι.

Κι αυτό διότι σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Diario Sport» ο Κιλιάν Μπαπέ φέρεται να συζήτησε με τους ιθύνοντες του γαλλικού σύλλογοι κι από κοινού αποφάσισαν την παραμονή του και τη νέα χρονιά, βάζοντας τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης του παίκτη από τους Πρωταθλητές Γαλλίας.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως η επιθυμία του 22χρονου επιθετικού είναι να τιμήσει και να ολοκληρώσει το συμβόλαιο που έχει με την Παρί, το οποίο έχει ημερομηνία λήξης το καλοκαίρι του 2022.

Αν κι εφόσον γίνει κάτι τέτοιο σημαίνει πως η Παρί στο τέλος της επόμενης σεζόν, θα χάσει ως... ελεύθερο τον Κιλιάν Μπαπέ και ομάδες όπως η Ρεάλ, η οποία καραδοκεί εδώ κι αρκετό χρονικό διάστημα, θα μπορεί να τον αποκτήσει χωρίς να χρειαστεί να δώσει ούτε ευρώ στους Παριζιάνους.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Άκουσε τον Σήφη ο μάρτυρας αλλά τελικά... δεν μιλά ελληνικά-Πρώτη φορά απαλλαγή κατηγορουμένων για φόνο από το εκ πρώτης όψεως
Το blame game που πρέπει να εκριζωθεί, οι αρμόδιοι αναρμόδιοι και η κατάχρηση εξουσίας ΤΟΜ που έδειξε η Ερευνητική
Πρώην διευθυντές ΤΟΜ στην λίστα των ποινικών για ΤΑΚΑΤΑ-Πειθαρχικές με τη σέσουλα αλλά... άνευ αντικειμένου
«Παρά δε τα επιφωνήματα πόνου που έβγαζε το θύμα, οι κατηγορούμενοι με πλήρη αδιαφορία, συνέχισαν την ανελέητη επίθεση»
Οι ομοιότητες των υποθέσεων Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου-Πώς ισχυρίζονταν ότι είναι «αθώες»
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία ο 39χρονος Κωνσταντίνος Αθανασίου
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελλάδα-Πατέρας έκανε όπισθεν και σκότωσε το δίχρονο παιδί του
«Επίθεση άνευ όπλων» χαρακτήρισε τις συλλήψεις σφετεριστών ο Τατάρ-Πάει στη Νέα Υόρκη για να παραπονεθεί
Παράνομο κρίθηκε το διάταγμα κατακράτησης τεκμηρίων από οικία δεσμοφύλακα-Απορρίφθηκαν οι θέσεις της Εισαγγελίας με... παρατηρήσεις
«Ζήλευε τα αδέλφια της»-Η μητέρα της Μουρτζούκου δήλωσε ότι υποψιαζόταν ότι είχε σκοτώσει την άλλη της κόρη