BINTEO: Το τρομερό λάθος του Δημητρίου που έδωσε έτοιμο γκολ στην ΑΕΛ

Κεφάλι στο σκορ για την ΑΕΛ, η οποία με το γκολ του Άντονι Γεωργίου, προηγείται του Απόλλωνα με 1-0, στο ντέρμπι για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο 35’ μετά από λάθος του Δημητρίου, ο οποίος σούταρε την μπάλα στον Τόρες, με τον Ισπανό να κάνει το σουτ και τον Κύπριο τερματοφύλακα να αποκρούει, ωστόσο εκεί ήταν ο Κύπριος άσος, όπου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία, έκανε το 1-0 και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη λεμεσιανή ομάδα.

Το τέρμα πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον πάγκο της ΑΕΛ, με τον μοναδικό που δεν πανηγύρισε να ήταν ο Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος με τη επίτευξη του γκολ έδωσε εκ νέου οδηγίες στους παίκτες του.

Δειτε Επισης

Τι είναι ο εντερόκοκκος που εντοπίστηκε στα νερά στη Λεμεσό-Σε ετοιμότητα οι Αρχές
Οι τέσσερις όροι που έθεσε η Ρωσία προς την Ουκρανία-«Αποκομμένες απαιτήσεις από την πραγματικότητα»
Το παράδειγμα Μπους και πώς το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν ενισχύθηκε από τους… Αμερικανούς
Από το «Turkaegean» στο «Island Cyprus»-Τουριστική καμπάνια από το ψευδοκράτος με τις... πλάτες της Άγκυρας
Ντρίμπλες από το Κρεμλίνο-«Ίσως» να υπάρξει συνάντηση του Πούτιν με τον Ζελένσκι, ο όρος της Μόσχας
Πακέτο έργων ύψους 660 εκ. ευρώ για ανάπτυξη της Λεμεσού ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Αχρησιμοποίητες τουλάχιστον 80 κλίνες λόγω έλλειψης νοσηλευτών-Προκαταρκτική συμφωνία ΟΚΥπΥ με συντεχνίες
Μετά τα κρούσματα ιλαράς στην Κύπρο αυξήθηκαν οι εμβολιασμοί παιδιών-Ανησυχία για την κατάσταση στην ΕΕ
Από κατηγορούμενος στην υπόθεση Μεταξά… ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής-Προκλητικοί διορισμοί ΑΑΔΙΠΑ, αποκαλυπτική έρευνα
Οι λόγοι που μετατέθηκαν στην ΚΥΠ οι πέντε ΣΥΟΠ-«Δεν λαμβάνουν οποιαδήποτε οικονομικά ή άλλα ωφελήματα»