Καταγγέλθηκε φροντιστήριο που παραβίασε τα διατάγματα και δίδασκε σε μαθητές

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας, όσον αφορά στην τήρηση των διαταγμάτων της Κυβέρνησης, για τον Περί Λοιμοκάθαρσης νόμο, με τις καταγγελίες να ξεπερνούν και πάλι τις 150.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής μέχρι τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου, η Αστυνομία προέβη σε 14,000 ελέγχους, και προέκυψαν 169 καταγγελίες πολιτών και τέσσερις καταγγελίες υποστατικών. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα φροντιστήριο στη Λευκωσία, που εντοπίστηκε να λειτουργεί και να διδάσκει σε μαθητές. Στον ιδιοκτήτη του επιβλήθηκε εξώδικο πρόστιμο 750 ευρώ. Εξάλλου, στη Λευκωσία έχει εντοπιστεί ακόμη ένα κατάστημα, το οποίο δεν είχε σωστές σημάνσεις. Η Αστυνομία επέβαλε χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ. Στη Λεμεσό, εντοπίστηκε μπαρ να σερβίρει σε πελάτες, με την Αστυνομία να επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ, ενώ καταγγέλθηκε κι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα, στο οποίο δεν υπήρχαν σημάνσεις, στην Πάφο, με την υπόθεση να οδηγείται στα Δικαστήρια.

Στη Λευκωσία, η Αστυνομία πραγματοποίησε 3,711 ελέγχους και προέκυψαν 71 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 5,171 έλεγχοι και προέκυψαν 43 πολιτών και στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1,124 έλεγχοι και προέκυψαν 17 καταγγελίες πολιτών.

Στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 21 πολίτες, από το σύνολο 1,443 ελέγχων, στην περιοχή της Μόρφου καταγγέλθηκαν 4 πολίτες από το σύνολο 856 ελέγχων και από τους 844 ελέγχους που πραγματοποίησε η Τροχαία Αρχηγείου, προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών. Εξάλλου, ΜΜΑΔ και Λιμενική πραγματοποίησαν 18 και 61 ελέγχους αντίστοιχα, χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Διαμαρτυρήθηκαν για την παύση Τυχικού στην Πάφο-«Θέλουμε πίσω τον Μητροπολίτη μας»
Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο
Τρία αδελφάκια ανάμεσα στους 12 νεκρούς από τη ρωσική αεροπορική επιδρομή κατά της Ουκρανίας
Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και μεγάλο χρηματικό στη Λεμεσό-Προχώρησε σε συλλήψεις η Αστυνομία
Χειροπέδες σε 50 αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο-Αναχωρούν από τη Δημοκρατία 23
Πάει και το ΑΚΕΛ έξω από Προεδρικό στη διαμαρτυρία για Γάζα-Απαιτεί ακύρωσης της εκδήλωσης ΥΠΑΝ και Πρεσβείας Ισραήλ
Το νομοσχέδιο για Brain Gain και τα χρέη αθλητικών σωματείων ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών
Ο Πούτιν βρέθηκε στο επίκεντρο ουκρανικής επίθεσης με drones στο Κουρσκ ενώ πετούσε με ελικόπτερο
Πάνω από 20 νεκροί από ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα-Ανάμεσά τους παιδιά, έγκυος και δημοσιογράφος
Ανακαλούνται από την αγορά μπισκότα πρωτεΐνης (pics)