Aκάρ: Όσοι δεν μπορούν να χωνέψουν την επιτυχία της Τουρκίας, μας επιτίθενται

«Η δουλειά της Τουρκίας είναι η άμυνα και η ασφάλεια. Η επιβίωση του κράτους και του έθνους μας», είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Αμυνας της Τουρκίας, Χουλούσι Ακάρ, μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ.

Ο Τούρκος υπουργός χαρακτηριστικά δήλωσε: «Οι δραστηριότητές μας διεξάγονται σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους, λένε. Ο στρατός σιωπά, ο υπουργός δεν μιλάει. Να αντιταχθούν, να πάρουν θέση, λένε. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Τα καθήκοντά μας είναι σαφή. Η δουλειά μας είναι στο βόρειο Ιράκ, στη Συρία, τη Λιβύη, την Aνατολική Μεσόγειο… Η δουλειά μας είναι η άμυνα και η ασφάλεια.

Η επιβίωση του κράτους και του έθνους μας. Όταν πρόκειται για εθνικά συμφέροντα, όλοι γίνονται ένα. Δυστυχώς, δεν μπορούν να το δουν αυτό. Αφήστε τους να μας επικρίνουν. Οι επιθέσεις εναντίον των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων γίνoνται από όσους δεν μπορούν να χωνέψουν την επιτυχία της χώρας μας, η οποία έχει επεκτείνει το πεδίο επιρροής και ενδιαφέροντός της και αποτελούν σημείο αναφορά στις διεθνείς σχέσεις».

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Ιδρυτικό συνέδριο και παρουσίαση του κινήματος «Απελευθέρωση 2025»
Οι εξελίξεις στη Μ. Ανατολή στο επίκεντρο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου-Ειδική παράγραφος για το Ιράν
Πρόεδρος Επιτροπής της ΚΣΣΕ ο Κωστής Ευσταθίου
Κυπριακό και κρίση στη Μ.Ανατολή συζήτησαν Χ. Γεωργιάδης και Ύπατος Αρμοστής ΗΒ
Μήνυμα ευγνωμοσύνης προς κυπριακό λαό από Αρχιραββίνο Κύπρου για επαναπατρισμούς Ισραηλινών
«Στο μονοπάτι του Ραούφ» θέλει να βαδίσει ο Τατάρ-«Ο Σερντάρ δεν είναι εχθρός μου»
Boήθεια €50 χιλ. στέλνει η ΚΔ στις οικογένειες θυμάτων επίθεσης σε ναό της Δαμασκού
ΕΔΕΚ και Οικολόγοι επιθυμούν να συνεργαστούν σε Τοπική Αυτοδιοίκηση και Βουλή
Προχωρά η συζήτηση για δημιουργία διαδικτυακής πύλης διαφάνειας-Θα λειτουργεί ως κεντρικός φορέας πληροφόρησης
Στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Αρχηγών του ΕΛΚ η Αννίτα Δημητρίου