Μακελειό στην Γερμανία... Ξεκλήρισε την οικογένεια του και αυτοκτόνησε

Ένας άνδρας ηλικίας 41 ετών φέρεται ότι σκότωσε τέσσερα μέλη της οικογένειάς του, μεταξύ των οποίων και τα δύο μικρά παιδιά του, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, στο Ραντεφορμάλτ της Γερμανίας, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής η πυροσβεστική κλήθηκε σε ένα σπίτι αυτής της πόλης, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, όταν ξέσπασε πυρκαγιά. Μέσα στο κτίριο οι πυροσβέστες βρήκαν τα άψυχα σώματα του πατέρα, της 37χρονης συζύγου του, των δύο παιδιών τους, ηλικίας 4 και 1 έτους, καθώς και της γιαγιάς, 77 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο άνδρας διέπραξε το έγκλημα χρησιμοποιώντας κάποιο μαχαίρι και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για τη συμμετοχή και άλλων προσώπων στους φόνους, σημείωσε η αστυνομία.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο 41χρονος σκότωσε την οικογένειά του επειδή είχε έρθει σε ρήξη με τη σύζυγό του.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Νέα αεροπορική τραγωδία στις ΗΠΑ-Τέσσερις νεκροί στο Ιλινόις
Δέκα Έλληνες πράκτορες που έγραψαν Ιστορία στην CIA (pics)
Η Πασχαλινή εκεχειρία που δεν έγινε ποτέ-Ρωσία και Ουκρανία αλληλοκατηγορούνται για την παραβίασή της
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή εν ψυχρώ δολοφονία άνδρα σε καφετέρια της Κωνσταντινούπολης
Περικοπές στο Στέιτ Ντιπάρμεντ σχεδιάζει ο Ρούμπιο-Καταργούνται πρεσβείες, απολύονται διπλωμάτες
Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη αναχαίτισαν ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη στη Βαλτική
Αεροσκάφος της Boeing επέστρεψε από την Κίνα λόγω των δασμών του Τραμπ
Πάσχα με ακρωτηριασμούς, μολότοφ και Καλάσνικοφ στην Ελλάδα-Τα «έθιμα» που μετατράπηκαν σε εφιάλτη
Πελώρια κύματα σκορπούν τον θάνατο στην Αυστραλία-Έξι οι νεκροί σε Βικτόρια και Νέα Νότια Ουαλία
Εν μέσω βομβαρδισμών και επιθέσεων γιορτάζουν οι Παλαιστίνιοι το Πάσχα σε Γάζα και Δυτική Όχθη