Τραυματίστηκε πολίτης στα επεισόδια του Εναέριου-Δέχθηκε πέτρα στο κεφάλι

Πέτρα στο κεφάλι δέχθηκε πολίτης, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, στην περιοχή του Εναερίου στη Λεμεσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Πεδίο μάχης ο Ενάεριος-Καρέ καρέ τα επεισόδια

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 48χρονος, που είναι κάτοικος της περιοχής και κτυπήθηκε από την πέτρα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας του, να είναι εκτός κινδύνου.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές έχουν ξεκινήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ αναμένεται να παραλάβουν κλειστά κυκλώματα από τη γύρω περιοχή, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν όσους εμπλέκονται στα επεισόδια.

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 19:00, ομάδα κουκουλοφόρων πέρασε από το ΣΥΦΙ της ΑΕΛ, στην οδό Τζον Κένεντυ, έριξε πέτρες και καπνογόνα και ακολούθως εξαφανίστηκαν.

Από τη ρίψη των αντικειμένων, πέραν του τραυματισμού του 48χρονου, προκλήθηκαν ζημιές σε δυο τζάμια καταστημάτων και ένα ανεμοθώρακα αυτοκινήτου.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διαπίστωσαν ότι οι άγνωστοι, είχαν αποχωρήσει από το σημείο.

Στο μεταξύ, τα επεισόδια φαίνεται να σχετίζονται με την επίθεση που δέχθηκε χθες βράδυ η ομάδα μπάσκετ σε τροχοκάθισμα, του Απόλλωνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Περίπου είκοσι επιθέσεις κατά ντελιβεράδων σε τέσσερις μήνες-Δεν αποδίδουν τα μέτρα της Αστυνομίας
Νέα επίθεση σε βάρος ντελιβερά-Τον καταδίωξαν, έπεσε από μοτοποδήλατο και του έκλεψαν τα χρήματα
Τον ανέκοψαν για έλεγχο, τους ξέφυγε και παραδόθηκε μόνος του-Χειροπέδες σε 19χρονο για υπόθεση ναρκωτικών
Ζήτησε παράδοση και του Oυλουτσάι για το επεισόδιο στην Ποταμιά η Αστυνομία-Αγνοούν τα εντάλματα για τους Alaslan
Οδηγούσε χωρίς άδεια και ασφάλεια, πέρασε με κόκκινο και ήταν θετικός σε άλκοτεστ και ναρκοτέστ 30χρονος
Κατέθεσαν τη μαρτυρία τους για το τριπλό θανατηφόρο οι επιζώντες-Εν αναμονή επιστημονικών εξετάσεων
Μπαράζ διαβουλεύσεων του διατάγματος για ΤΑΚΑΤΑ-Δυσφορία Υπουργείου για μη παράδοση στοιχείων από εταιρείες
Γνώριζαν πως οπλοφορούσε από το 2024, ολιγώρησαν στην διερεύνηση-Ίσιωσε τον δρόμο των ερευνών ο... ισιωτής
Συνελήφθη ένα πρόσωπο για την κτηνωδία σε σκύλο στην Πέγεια-Βρέθηκε υποσιτισμένο και υπέστη εγκεφαλικό
Τη συγκατάθεση του για να εκδοθεί στη Σουηδία έδωσε ο 49χρονος δραπέτης