Εδώ εντοπίστηκε ο πατέρας που σκότωσε σύζυγο και γιο (pic)

Σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό στην περιοχή Τσερίου εντοπίστηκε ο 59χρονος δράστης, του άγριου φονικού που διαπράχθηκε το πρωί στους Εργάτες, με θύματα την 52χρονη σύζυγο του και τον 20χρονο γιο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έτσι εντοπίστηκε ο δράστης του διπλού φονικού-Κρυβόταν με μαχαίρια, έφερε αντίσταση

Στην κατοχή του βρέθηκαν δύο μαχαίρια, ενώ εντοπίστηκε και το όχημα που χρησιμοποίησε προκειμένου να διαφύγει. 

Ο 59χρονος έφερε αντίσταση κατά τη σύλληψη του, ωστόσο τα μέλη της Δύναμης κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του φορέσουν χειροπέδες. 

Όλα ξεκίνησαν, γύρω στις έξι το πρωί. Ο 59χρονος πατέρας άρπαξε μαχαίρι και άρχισε να μαχαιρώνει τη σύζυγο του, η οποία φαίνεται να βρισκόταν εντός του υπνοδωματίου της. Η 52χρονη προσπάθησε να γλιτώσει από το μένος του συζύγου της, ο οποίος την καταδίωξε και κατάφερε να τη μαχαιρώσει μέχρι θανάτου, έξω από την οικία τους.

Στη συνέχεια, ο δράστης επέστρεψε εντός της οικίας και μαχαίρωσε και τον 20χρονο γιο του, η σορός του οποίου εντοπίστηκε στον διάδρομο. 

Ο 59χρονος στη συνέχεια επιχείρησε να σκοτώσει και τον δεύτερο γιο του 25 ετών, ο οποίος ευτυχώς κατάφερε να γλιτώσει. Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του θεωρείται εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 59χρονος αρχικά επιχείρησε να πνίξει με καλώδιο τον 25χρονο, και στη συνέχεια του επέφερε τραύμα με το μαχαίρι στον λαιμό, το οποίο ωστόσο ήταν επιφανειακό.

Γείτονες που άκουσαν τις φωνές, μεταξύ των οποίων και η αδελφή της 52χρονης, προσέτρεξαν στην οικία, με τον 59χρονο στη θέα τους, να εγκαταλείπει τη σκηνή. Έτσι γλίτωσε από τα χέρια του ο δεύτερος του γιος.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 25χρονος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο και ήδη έχει δώσει μια πρώτη εικόνα στους ανακριτές της υπόθεσης, για όσα εκτυλίχθηκαν εντός της οικίας του το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Κλειστός δρόμος στον Στρόβολο λόγω βλάβης σε αγωγό του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας
Αναζητά πέντε πρόσωπα για υποθέσεις κλοπών στη Λεμεσό η Αστυνομία (pics)
Στόχος εμπρηστών η γιαγιά ανήλικου που συνελήφθη για βομβιστικές επιθέσεις και ληστεία
Πυρκαγιά σε δύο εστίες σε κοινότητες της Πάφου
Στο κάδρο δίκτυο κατασκοπείας του Ιράν σε Κύπρο και Ελλάδα-Εξετάζεται η σύνδεση των Αζέρων
Συνελήφθη 19χρονος που οδηγούσε με 130 χιλιόμετρα αντί 50
Συνεχίζεται το... πάρτι εγκληματιών στη Λεμεσό-Βομβιστική επίθεση σε μπυραρία, εμπρησμό σε όχημα μετά από μια ώρα
Συνελήφθη 56χρονος που έφθασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με 16,5 κιλά κάνναβης
Σε δίκη ο 49χρονος νοσηλευτής, στο κατηγορητήριο μόνο το αδίκημα της άσεμνης επίθεσης-Ελεύθερος υπό όρους
Από την Ιταλία στις... Κεντρικές μετά από οκτώ χρόνια καταζητούμενος για κλοπές και διαρρήξεις