Πρόσθετη ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στα Ειδικά Σχέδια του Υπ. Εργασίας

Σε συνέχεια της περί Ειδικών Σχεδίων για την Αντιμετώπιση των Επιπτώσεων του Κορωνοϊού COVID-19 Συμπληρωματικής Απόφασης (Αρ. 87) του 2021 (Κ.Δ.Π. 62/2021), η οποία προνοεί για τη συμμετοχή επιχειρήσεων και αυτοτελώς εργαζομένων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του πλυσίματος και (στεγνού) καθαρίσματος  κλωστοϋφαντουργικών  και  γούνινων  προϊόντων (Ατμοκαθαριστήρια) στο Ειδικό Σχέδιο Μερικής Αναστολής των Εργασιών της Επιχείρησης (ΕΕΑ.4) και το Ειδικό Σχέδιο Ορισμένων Κατηγοριών Αυτοτελώς Εργαζομένων (ΕΕΑ.5) αντίστοιχα για την περίοδο από την 1η Ιανουαρίου 2021 μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2021, το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα δύο πιο πάνω αναφερόμενα Ειδικά Σχέδια θα μπορούν να υποβληθούν τη Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021.

Επισημαίνεται ότι κατά την πιο πάνω ημερομηνία θα μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικές αιτήσεις για συμμετοχή στο Ειδικό Σχέδιο Μερικής Αναστολής των Εργασιών της Επιχείρησης (ΕΕΑ.4) ή στο Ειδικό Σχέδιο Ορισμένων Κατηγοριών Αυτοτελώς Εργαζομένων (ΕΕΑ.5) για την περίοδο από την 1η Ιανουαρίου 2021 μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2021 και από ενδιαφερομένους που δραστηριοποιούνται σε άλλους τομείς που δύνανται να συμμετάσχουν στα υπό αναφορά Ειδικά Σχέδια και για οποιοδήποτε λόγο δεν υπέβαλαν σχετική αίτηση κατά την περίοδο υποβολής αιτήσεων για τον μήνα Ιανουάριο 2021. Πληροφόρηση για τους δικαιούχους κάθε Σχεδίου βρίσκεται στην ειδική ιστοσελίδα www.coronavirus.mlsi.gov.cy.

Τονίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει  να υποβάλουν την αίτηση που τους αφορά τη Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021, δεδομένου ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις θα είναι διαθέσιμες για χρήση μόνο κατά  την πιο πάνω ημερομηνία και δεν θα γίνονται αποδεκτά οποιαδήποτε αιτήματα για εκπρόθεσμη υποβολή αιτήσεων.

Δειτε Επισης

Επενδύει 2,8 δισεκατομμύριά ευρώ σε 94 έργα η Κομισιόν-Ανάμεσα τους και κυπριακά λιμάνια
Οι αποφάσεις του Υπουργικού για τα μέτρα ενίσχυσης των ΑμεΑ
Ελπίδα για ολοκλήρωση δύο φάσεων των έργων στη λεωφόρο Τσερίου αρχές του 2026
Στην εκλογή της Κύπρου στην Αντιπροεδρία της MCSD αναφέρθηκε η Επίτροπος Περιβάλλοντος
Καταγγελίες για τα ΤΑΕΠ Λάρνακας και Αμμοχώστου-«Η Αγία Νάπα βγάζει περισσότερους τραυματίες από ένα πόλεμο»
Ανησυχία Hope For Children για υποστελέχωση Γραφείου Επιτρόπου για το παιδί
Έκκληση για αναθεώρηση επιλογής για ίδρυση Πράσινης Τεχνικής Σχολής στο Δάλι από ΕΟΑ Λάρνακας
Άστραψε και βρόντηξε κατά Τυχικού ο Αρχιεπίσκοπος-«Σκοπός σας να εκθέσετε εμένα και την Ιερά Σύνοδο»
Παραμένει υποστελεχωμένο το γραφείο της Μιχαηλίδου-Αδυνατεί να ανταποκριθεί έγκαιρα σε παράπονα
Άνω των 115.000 απαντήσεις σε ερωτήματα πολιτών από Ψηφιακό Βοηθό το πρώτο εξάμηνο λειτουργίας