Σάλος με καταγγελία πολίτη για ξυλοδαρμό από Αξιωματικό-«Φώναζε ότι θα με γ@@@ε»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ανάρτηση πολίτη που καταγγέλλει επίθεση από τον Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού, ο οποίος όπως ισχυρίζεται ο παραπονούμενος, στάθμευσε έξω από την επιχείρησή του και αφού του υπέδειξε ότι εμποδίζει το όχημά του, αυτός άρχισε να φωνάζει και του ανέφερε χαρακτηριστικά «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;». 

Όπως αναφέρει ο πολίτης, προέβη σε καταγγελία στην Ανεξάρτητη Αρχή Ισχυρισμών και παραπόνων κατά της Αστυνομίας, στην οποία, σύμφωνα με τα όσα γράφει σε ανάρτηση του, αναμένεται να καταθέσουν, αφού ήταν αυτόπτες μάρτυρες.  

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση:

«Αρχηγείο Αστυνομίας Αρχηγείο Αστυνομίας  ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τον Αστυνομικο διευθηντη Λεμεσσου...διαβάστε ολοι να δειτε σε τι εποχες επηχειρουν να μας ξαναριξουν...ενω εργαζομουν παρκαρε εξω απο την τζαμαρια της επειχηρησης αυτοκινητο κοβωντας τα παρκινγκ καθως και την εισοδο της πολυκατοικιας...βγηκα εξω και του αναφερω οτι τα εκλεισε ολα...ξεκηνησε να φωναζει και να βριζει λεγοντας" ξερεις ποιος ειμε εγω??"λεγοντας του οτι η στολη δε δινει δικαιωμα να φναζει η να βριζει προσπαθησε να μου ορμηξει και μπηκαν στη μεση παρευρισκομενοι....τους ειπα να τον αφησουν αν ηθελε καθως ηταν αστειο αφου ηταν ο μισος μου αλλα νομιζε οτι η στολη σου δινει υπερδυναμεις μαλλον...αφησε τους αλλους να φυγουν και αφου περασαν 10 λεπτα μολις τελειωσε το ραπιντ τεστ που εκανε διπλα ξαναεπστρεψε ξεκινωντας να με προκαλει αν ειμε μαγκας και αν εχω τα @@ να του ξαναπω ΡΕ...δηλαδη το λαθος μου ηταν αφου εβριζε που του απαντησε "εμενα εν θα μου φωναζεις ΡΕ""..του απντησα οτι ναι ειμε...πηρε τηλεφωνο και ηρθαν 3 περιπολικα ..μου εβαλαν χειροπεδες ενω εργαζομουν και ηρθε ξανα ενω ειμουν δεμενος και με εσπρωχνε απο πισω βριζοντας με...οταν πηγαμε στο τμημα ενω με κατεβαζαν τους ειπα να μη με τραβουν γιατι εχω φρεσκια επεμβαση σπονδυλοδεσιας...

ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ "ΠΟΝΕΙΣ ΤΗ ΜΕΣΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΑΓΚΟΥΙ??"""ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ...φωναζε οτι αν ηταν αλλες εποχες θα με γ...σε και δε θα εφευγα ζωντανος...ζητησα δικηγορο τιποτα...ζητησα γιατρο γιατι μουδιασε μονομιας το ποδι μου και ειχα πονους στη μεση παλι τιποτα...ζητησα να μου πουν με ποια κατηγορια μετα απο τρεις ωρες και μολις ειπα οτι υπαρχουν καμερες με αφησαν ελευθερο ...με κατηγορησαν τι εγω φωναζα και τον εσπρωξα...41 ετων με καθαρα ποινικο μητρωο θα πηγαινα να κτυπησω τον αστυνομικο διευθηντη και μαλιστα ενστολο...απλα ηθελε να μαζεψει τα συμαζευτα της χουντικης και απο αλλες εποχες συμπεριφορα του...ευτυχως παρευρισκομενοι μετα τη συλληψη μου ηρθαν δινοντας τα στοιχεια τους στη γυναικα μου λεγοντας της οτι θα καταθεσουν για το συμβαν..

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ...ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΑ...Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ...ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ....ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  ...ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΜΕ ΚΤΥΠΗΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΙΜΕ ΕΓΧΗΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ».

  

«Όχι σε δημόσιες δίκες»

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος «Ισότητα», Νίκος Λοϊζίδης, για το συγκεκριμένο περιστατικό ανέφερε ότι, «όποιος θέλει να καταγγέλλει Αστυνομικό, υπάρχουν από την πολιτεία οι καθορισμένες διαδικασίες. Μόνο για τα σώματα ασφαλείας τρεις υπηρεσίες μας διερευνούν στην Κυπριακή Δημοκρατία. Δράκοι δεν υπάρχουν σε όλα τα παραμύθια όμως. Το να δικάζουμε μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης συναδέλφους δεν θα γίνεται πλέον ανεκτό. Ο συνδικαλισμός στα σώματα ασφαλείας είναι από τον τελευταίο Αστυνομικό μέχρι τον Αρχηγό Αστυνομίας. Συμπεράσματα και αποσπάσματα και λόγια ξέρουμε και εμείς πολλά. Υπομονή, έρευνα και όχι αυθαίρετα συμπεράσματα για σκοπούς εντυπωσιασμού».  

Δειτε Επισης

Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας