Προανήγγειλε σχέδιο για αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου ο Καρούσος

Πρόγραμμα με 773 χορηγίες αγοράς ηλεκτρικού ποδηλάτου και δράσεις του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για την προώθηση της χρήσης ποδηλάτου στην Κύπρο, ανακοίνωσε ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος στην Ετήσια Τελετή Βράβευσης των αθλητών και αθλητριών της, που διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στις 6 Δεκεμβρίου 2021.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, σε χαιρετισμό του στην τελετή, κατά οποία τιμήθηκαν οι αθλητές και αθλήτριες που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους κατά την αγωνιστική περίοδο 2021, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γεώργιος Γεωργίου, συγχάρηκε τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιδόσεις τους και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν επίσης, στους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν σε Ολυμπιακούς Αγώνες, σε αθλητές που ξεχώρισαν για το ήθος τους και σε ξένους διεθνείς αθλητές και αθλήτριες που ζουν και προπονούνται στην Κύπρο.

Σε χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης συγχάρηκε την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας για την πρόοδο που σημειώνει η ποδηλασία, ενώ σε παρέμβασή του στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι ο προϋπολογισμός της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για το 2022 θα είναι αναβαθμισμένος.

Επίσης, στήριξη στην ομοσπονδία ποδηλασίας εξέφρασαν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Χρυσοστόμου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρης Αλετράρης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν για τη στήριξη και προσφορά προς την Ομοσπονδία μεταξύ άλλων στον Υπουργό Μεταφορών και στον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αερογέφυρα μέσω Κύπρου για την επιστροφή πολιτών του Ισραήλ που εγκλωβίστηκαν στο εξωτερικό
Νέος προέδρος του ΣΕΛΚ ο Οδυσσέας Χριστοδούλου, αντιπρόεδρος ο Ανδρέας Ανδρέου-Τα μέλη του Δ.Σ.
Η ξεκάθαρη πρόθεση ΗΠΑ να εμπλακούν στον πόλεμο και οι ενδείξεις-«Είμαστε στα πρόθυρα γενικευμένης σύρραξης»
Το άγνωστο λογοτεχνικό έργο του Ανδρέα Κάρυου-Τα ποιήματά του από τα κρατητήρια των κατακτητών
Στο τραπέζι σκέψεις για επέκταση του εναλλακτικού σχολείου για παραβατικούς μαθητές-«Μεγάλο επιχείρημα»
Deadline μέχρι τον Σεπτέμβριο για γεφύρωση των διαφορών για το νέο σχέδιο αξιολόγησης εκπαιδευτικών
Απαντά σε Χατζηπαντέλα και ΝΕΔΗΣΥ το Υπουργείο Εσωτερικών-«Σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός για στεγαστικό»
Χωρίς πιστοποιητικά λειτουργίας 83 μεγάλες επιχειρήσεις
Αύξηση 11,5% σε δύο χρόνια στους μισθούς-Στα 1.900 ευρώ ο ενδιάμεσος μισθός
Καθαιρέθηκε από το Συνοδικό Δικαστήριο ο Δήμος Σερκελίδης-Ομόφωνη η απόφαση