Έτοιμο να λειτουργήσει ξανά το Δημοτικό στη Λεμεσό-Ένωσαν δυνάμεις γονείς και δάσκαλοι

Έτοιμο να δεχθεί και πάλι τους μαθητές του είναι το Δημοτικό Σχολείο Ζακακίου, στο οποίο την περασμένη Πέμπτη, άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικούς μηχανισμούς, από τους οποίους προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξέφυγε η κατάσταση-Βομβιστική επίθεση σε Δημοτικό, ζημιές μέχρι και την εκκλησία

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, γονείς αλλά και δάσκαλοι στρώθηκαν στη δουλειά και έδωσαν ξανά ζωή στο σχολείο, το οποίο το πρωί της Δευτέρας θα λειτουργήσει κανονικά. 

Σημειώνεται ότι, από τις έρευνες των Αρχών διαπιστώθηκε πως η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση αυτοσχέδιου κυλινδρικού μεταλλικού εκρηκτικού αντικειμένου, που τοποθετήθηκε στην είσοδο αίθουσας διδασκαλίας, κοντά στην κύρια είσοδο, ενώ στο σημείο εντοπίστηκε και δεύτερος εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος ωστόσο δεν εξερράγη.

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

CNN: Ένα αμερικανικό χτύπημα στο Ιράν θα μπορούσε να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας στη Μέση Ανατολή
Ο Νετανιάχου ευχαριστεί τον Τραμπ για την υποστήριξη-Σίγουροι ισραηλινοί αξιωματούχοι για εμπλοκή των ΗΠΑ
ΒΙΝΤΕΟ: «Αννίτα το όνομα σου φωτιά. Μια Πρόεδρος που αλλάζει καρδιά-To τραγούδι για την Πρόεδρο της Βουλής
Κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Ιράν ζητά ο Γκουτέρες-«Αποφύγετε διεθνοποίηση της σύγκρουσης»
Εξελίξεις στο σκάνδαλο Αββακούμ-Διώκεται ποινικά για δύο υποθέσεις ο Μητροπολίτης Ταμασού
Τραυματίστηκε ένα άτομο μετά από βουτιά στις Θαλασσινές Σπηλιές Αγίας Νάπας-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Μητσοτάκης για σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν-«Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε στρατιωτική επιχείρηση»
Απαντά στο Ισραήλ η Τουρκία-«Αβάσιμες συκοφαντίες και άθλια ψέματα εναντίον της χώρας και του Προέδρου μας»
Το Ισραήλ έπληξε την περιοχή όπου βρίσκεται υπόγειο καταφύγιο του Χαμενεΐ-
Λάβρος κατά Ερντογάν ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ-«Θράσος να μιλά για Διεθνές Δίκαιο ενώ κατέχει παράνομα τη βόρεια Κύπρο»