Αιχμηρό σχόλιο Τριανταφυλλίδη για τα περί μη ανεύρεσης των σορών αν δεν ομολογούσε ο 32χρονος

Δυσφορία προκάλεσε ανάμεσα στα μέλη που εργάστηκαν για ώρες για την εξιχνίαση της εξαφάνισης των δύο γυναικών στη Λάρνακα, οι οποίες δολοφονήθηκαν και θάφτηκαν στην οικία στον Αμίαντο, έφερε η δήλωση του Αρχηγού Αστυνομίας, ο οποίος δήλωσε δημόσια πως θα ήταν αδύνατη η ανεύρεση τον σορών, χωρίς την υπόδειξη του 32χρονου Σύρου.  

Οι ανακριτές της υπόθεσης είχαν οδηγήσει τον 32χρονο σε ομολογία, καθώς κατέρριψαν όλους τους ισχυρισμούς του τόσο από την εξέταση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, όσο και από τις έρευνες σε κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Στην ουσία οι ανακριτές οδήγησαν σε αδιέξοδο τον 32χρονο, κάτι που διαφαίνεται και από το γεγονός ότι αρχικά προέβαλε άλλη εκδοχή, ενώ όταν στη συνέχεια έσφιξε ο κλοιός, άλλαξε το σενάριο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παραδοχή Αρχηγού... «Χωρίς την υπόδειξη του δράστη δεν θα ήταν κατορθωτή η εξιχνίαση»

Όταν καταρριφθεί και η δεύτερη εκδοχή του περί απαγωγής των δύο γυναικών από τον 23χρονο που καταζητείτο, ο 32χρονος προέβη σε ομολογία, παραδεχόμενος ότι σκότωσε τις δύο γυναίκες, τις οποίες στη συνέχεια έθαψε.  

Σε δηλώσεις του ο Αρχηγός Αστυνομίας, ανέφερε πως «η Αστυνομία είχε χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα τις προηγούμενες μέρες με σκοπό τον εντοπισμό τους, πλην όμως αν δείτε το έδαφος, το βάθος και την επιφάνεια του εδάφους διαπιστώνεται ότι θα ήταν αδύνατη η ανεύρεση τους χωρίς την υπόδειξη του».

Δήλωση, η οποία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, με τους αστυνομικούς από τη μια να σχολιάζουν πως αναιρέθηκε η δουλειά τους και πως οι ίδιοι οδήγησαν σε ομολογία τον 32χρονο, ενώ από την άλλη η κοινή γνώμη, με διάφορα σχόλια στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει πως η εν λόγω δήλωση προσβάλλει την Αστυνομία.

Αιχμηρό ήταν και το σχόλιο του γνωστού Δικηγόρου, Κρις Τριανταφυλλίδη, ο οποίος σε ανάρτηση του στο Twitter έγραψε: Αρχηγός Αστυνομίας: «Αν δεν μιλούσε ο ύποπτος θα ήταν αδύνατο να εντοπίζαμε τις σωρούς των 2 γυναικών». Εκπληκτική δήλωση αν αναλογιστεί κάποιος τα τεχνολογικά μέσα που υπάρχουν το 2021 και τα πραγματικά δεδομένα που είχαν ήδη βρεθεί προσδιορίζοντας το συμβάν στον Κάτω Αμίαντο.

 

Δειτε Επισης

Έκλεισαν δρόμοι στην Έγκωμη για διαχείρηση της διαρροής υγραερίου-Οι συστάσεις της Αστυνομίας
Μένος δείχνουν τα πολλαπλά τραύματα στον Αργυρού, φέρει μαχαιριές και στα γεννητικά όργανα-Εξετάσεις για το κίνητρο
Διαρροή υγραερίου σε εστιατόριο στην Έγκωμη-Ένα πρόσωπο βρισκόταν εντός του υποστατικού (pic)
Συνελήφθησαν οι δύο για τη δολοφονία του Αργυρού-Έκαναν προηγουμένως χρήση με το θύμα, μίλησε σε τρίτους ο 52χρονος
Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους στο Στρόβολο λόγω των βροχοπτώσεων-Προβλήματα στο οδικό δίκτυο
ΒΙΝΤΕΟ: Άσπρισαν οι δρόμοι από το χαλάζι, κατολισθήσεις και συσσώρευση νερού-Άνοιξαν οι ουρανοί
Σε λαιμό και σώμα τα πολλαπλά τραύματα στον Αργυρού-Στο κάδρο δύο πρόσωπα για τη δολοφονία
Ψάχνουν μαρτυρίες για να στήσουν το παζλ του κρίσιμου τραυματισμού του 40χρονου οι Αρχές
Πάνω από δέκα τραύματα από μαχαίρι φέρει ο 45χρονος που βρέθηκε νεκρός-Ψάχνουν το δολοφόνο και τα κίνητρα
Βλέπει δολοφονία πίσω από το θάνατο Ε/κ στη Λεμεσό η Αστυνομία-Ανακρίνεται ένα πρόσωπο